Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τους γονείς της και φεύγει από το σπίτι!

Σασμός Spoiler: Η ανάμειξη του νονού της Θοδώρας, του Παύλου Βρουλάκη, στα προσωπικά της Θοδώρας, της κάνει τέτοια ζημιά που τα πράγματα τελικά οδηγούνται στα άκρα στην οικογένεια Αγγελάκη.

Ο Παύλος έπιασε τους γονείς της, τον Παντελή και την Άννα, όταν διαπίστωσε ότι η Θοδώρα είναι σε σχέση με τον Λευτέρη Ορφανό, και τους είπε ότι δεν είναι καλό παιδί και να προσέχουν την κόρη τους. Τους αποκαλύπτει πως είναι άνθρωπος της νύχτας και παρά το γεγονός ότι ο Λευτέρης πήγε και ζήτησε την άδεια από τον Παντελή για να βγαίνει με την κόρη του, κρύβει έναν σκοτεινό εαυτό που είναι πολύ επικίνδυνος.

Ο Παντελής λοιπόν, όπως είδαμε στο χθεσινό (14/11) επεισόδιο, σε μία κουβέντα που είχε με τον Λευτέρη, του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να τους βλέπει μαζί. Υπερασπίστηκε την κόρη του, λέγοντας πως έχει περάσει πολλά και πως δεν θέλει να την ξαναδεί να πληγώνεται. Μάταια ο Λευτέρης προσπάθησε να πείσει τον καφετζή του χωριού ότι έχει καλές προθέσεις. Ο Παντελής είναι ανένδοτος. Τον κερνάει μία ρακί και του λέει να αφήσει την κόρη του ήσυχη.

Η Θοδώρα όμως δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Η απόφασή της να ζήσει με τον Λευτέρη είναι οριστική και αμετάκλητη. Μετά από μία έντονη αντιπαράθεση με τον νονό της που είναι ο υπαίτιος για να δημιουργηθεί κακό κλίμα για τον Λευτέρη στο σπίτι της, ανακοινώνει στους γονείς της ότι θα ζήσει με τον άντρα που αγαπά, χωρίς να την ενδιαφέρει η γνώμη τους. Παντελής και Άννα πέφτουν στα… πατώματα με την εξέλιξη όμως η Θοδώρα, δυναμική και αποφασιστική όπως είναι δεν θα κάνει πίσω. Και μόνο από πείσμα, παρ’ όλο που δεν δείχνει να είναι απόλυτα σίγουρη για την κίνησή της με τον Λευτέρη, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εγκατασταθεί στο σπίτι του, αδιαφορώντας για ό,τι και αν λέγεται για την ίδια από τους δικούς της και ολόκληρο το χωριό.

Οι προστριβές θα γίνουν καθημερινή υπόθεση για την οικογένεια Αγγελάκη που δεν φτάνει που έχει να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά του Μανώλη και την αναποφασιστικότητά του για το πώς θα προχωρήσει στη ζωή του, έχει και το πείσμα της Θοδώρας για τον Λευτέρη να διαχειριστεί.

Άραγε θα καταφέρει ο Λευτέρης να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Παντελή και της Άννας; Μένει να το δούμε στα επόμενα επεισόδια επί της οθόνης!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts