Σασμός spoiler: Η Θοδώρα δεν θα γεννήσει ποτέ το παιδί! Ο Γιώργης την πετάει στον δρόμο!

Σασμός spoiler: Μπορεί στα επεισόδια που παρακολουθούμε να βλέπουμε μία μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργη απέναντι στη Θοδώρα επειδή περιμένει το παιδί τους, όμως ο ίδιος δεν θα αργήσει να δείξει και πάλι το σκληρό του πρόσωπο.

Εξοργισμένος ξανά από την στάση της Θοδώρας, αποφασίζει να βάλει ένα μεγάλο τέλος σε αυτή τη σχέση που τόσο τους ταλαιπώρησε.

Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Η Θοδώρα θα συνεχίσει να έχει προβλήματα στην εγκυμοσύνη της, με την ανησυχία να κορυφώνεται. Όσο εκείνη θα ουρλιάζει μέσα της πως τιμωρείται από τον Θεό, ο Γιώργης θα απομακρύνεται…

Ο Στάθης Μαντζώρος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Παντελή στη σειρά Σασμός, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το τηλεοπτικό του εγγόνι, αλλά και για την ευτυχία που χαρίζουν ο Γιώργης και η Θοδώρα στον χαρακτήρα του. Όταν, φυσικά, δείχνουν αγαπημένοι.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όλα δείχνουν πως η Θοδώρα θα γεννήσει, εκτός εάν γίνει κάποια ανατροπή. Αυτή η ανατροπή πλησιάζει και σκορπίζει δάκρυα… Σύμφωνα με το TV24, η Θοδώρα χάνει το παιδί και ο Γιώργης γίνεται έξω φρενών.

Την κατηγορεί πως εκείνη ευθύνεται για όλα, πως είναι δικό της λάθος που χάθηκε αυτό το μωρό, ο καρπός που θα έσωζε τον γάμο τους. Πλέον, δε μπορούν να είναι μαζί, καθώς τίποτα δε τους ενώνει. Η Θοδώρα μαζεύει τα πράγματά της και επιστρέφει στο πατρικό της, διαλυμένη.

Θεωρεί πως όλα αυτά έγιναν επειδή ο Θεός την τιμωρεί. Κλείνεται στον εαυτό της και αλλάζει σημαντικά. Ο Μανόλης είναι στο πλάι της και προσπαθεί να την βοηθήσει…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts