Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη μαθαίνει ότι έχει εγγόνι από μία Βρουλάκη και η αντίδρασή της είναι… αδιανόητη!

Σασμός Spoiler: Η πιο συγκλονιστική στιγμή της σειράς φτάνει! Ο Αστέρης μαθαίνει πως έχει γιο, όμως οι συνθήκες δεν είναι αυτές που κανείς θα περίμενε.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό μέσα από spoilers, η Αργυρώ αν και δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει στον Αστέρη πως έχει γίνει μπαμπάς, πρέπει να το κάνει καθώς ο μικρός Πετρής αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μόνο ο βιολογικός του μπαμπάς, μπορεί να βοηθήσει ώστε το παιδί να γίνει καλά.

Ο Αστέρης φτάνει στα Γιάννενα αποφασισμένος να συναντήσει την Αργυρώ, πολύ γρήγορα καταφέρει να την πλησιάζει και οι δυο τους μιλούν για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό. Εκείνη χρησιμοποιεί πολύ σκληρά λόγια αποδεικνύοντας πως ακόμη οργή και το μίσος που νιώθει μέσα της για εκείνον δεν έχουν φύγει. Ωστόσο, ο Αστέρης θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με ακόμη μια πολύ σκληρή αλήθεια. Η αποκάλυψη για το γάμο της Αργυρώς με τον Σταύρο αλλά και το γεγονός πως η κοπέλα έχει αποκτήσει και παιδί τον αφήνει σοκαρισμένο.

Η Αργυρώ δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να τον δει, όμως θα αναγκαστεί να το κάνει όταν ο μικρός της γιος έχει κάποια προβλήματα υγείας. Η Αργυρώ, αρχίζει να ψάχνει το θέμα με την υγεία του μικρού. Τα πράγματα όμως δεν είναι καλά, διότι το παιδί πάσχει από κάτι σοβαρό. Η αγωνία όλων για να σώσουν το παιδί συνεχών μεγαλώνει. Μέσα α’ αυτόν τον αγώνα για να σώσουν το παιδί από βέβαιο θάνατο, οι γιατροί, μιλούν για μεταμόσχευση.

Ότι ο μικρός μπορεί να σωθεί, αρκεί να βρεθεί κάποιος δότης. Χωρίς καμία σκέψη η Αργυρώ τρέχει πρώτη να κάνει τις σχετικές εξετάσεις. Όμως τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η Αργυρώ δεν μπορεί να σώσει το παιδί της. Οι προσπάθειες όμως συνεχίζονται και σειρά έχει η Μαρίνα, που σαν γιαγιά του παιδιού μπορεί να είναι συμβατή. Οι μέρες περνούν ανάμεσα σε θλίψη και αισιοδοξία.

Μια αισιοδοξία που δεν αργεί κι αυτή να σβήσει. Η Μαρίνα δεν είναι συμβατή. Το παιδί όμως έχει πατέρα κι αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το σώσει. Την ίδια ώρα μέσα σε όλο αυτό η Καλλιόπη μαθαίνει πως έχει εγγονό από μια Βρουλάκη.

Η αντίδρασή της δεν θα είναι αυτή που περίμενε κανείς από μια γυναίκα που μαθαίνει πως έγινε γιαγιά. Θα καταφέρει άραγε ο ερχομός του μικρού Πετρή να μαλακώσει την καρδιά της;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts