Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη πέφτει νεκρή!

Σασμός Spoiler: Τελικά όλα όσα άφηναν να εννοηθούν οι συντελεστές της σειράς Σασμός, βγαίνουν αληθινά και θα τα δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Η Καλλιόπη υποφέρει μακριά από τον γιο της. Η φυλάκιση του Αστέρη της στοίχισε πολλά.

Προσπάθησε να μείνει βράχος, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα πληρώσει και η ίδια για τα  λάθη και τις αμαρτίες της. Το φρικτό τέλος για την Καλλιόπη δε θα αργήσει να έρθει. Όσο περνάει ο καιρός η καπετάνισσα μαζεύει μέσα της όλα τα βάσανα, ενώ καταφεύγει σε απάνθρωπες πράξεις που θα την φέρουν αντιμέτωπη με τη Θεία Δίκη. Ο Αστέρης βασανίζεται μέσα στη φυλακή, αλλά η Στέλλα δε θα αργήσει να τον βγάλει έξω.

Η δικηγόρος του Σταματάκη καταφεύγει στα μεγάλα μέσα και με τη βοήθεια του Καραπάνου βρίσκουν τη Σεμίνα. Η κατάθεση της Σεμίνας σώζει τον Αστέρη από ισόβια. Αυτό ανακουφίζει την Καλλιόπη, αλλά η γυναίκα έχει πολλούς δαίμονες να αντιμετωπίσει! Η Καλλιόπη βάφει τα χέρια της με αίμα δολοφονώντας τον Άγγελο και αυτή η πράξη της είναι που θα σημάνει την αρχή του τέλους, στο «Σασμό».

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς, η Καλλιόπη πεθαίνει με την οικογένειά της να τη βρίσκει νεκρή. Ο Αστέρης κι ο Μαθιός μένουν σε κατάσταση σοκ, μην μπορώντας να διανοηθούν ότι η μητέρα τους έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε ότι από τον Σεπτέμβριο θα φύγει στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη για μία τηλεοπτική εκπομπή που θα προβληθεί και στην Ελλάδα. Η ίδια, μάλιστα, είχε εκφράσει στους ιθύνοντες της σειράς ότι για τον παραπάνω ακριβώς λόγο δε θα μπορέσει να συνεχίσει σε όλο τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts