Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη παίρνει εκδίκηση και βάζει να σκοτώσουν τον Παύλο

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός θα βάλει μπροστά ένα σατανικό σχέδιο που θα έχει να κάνει φυσικά με την εξόντωση του Παύλου Βρουλάκη. Η ίδια μετά τα όσα της πει ο Νικηφόρος, αναλαμβάνει δράση. Θα καταφέρει να πετύχει το σχέδιο της ή όχι;

Η Καλλιόπη περνά στην αντεπίθεση

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Μαθιός παντρεύεται με την Βασιλική, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός. Το γλέντι του γάμου φέρνει χαρά στους Σταματάκηδες με την Αργυρώ να παρακολουθεί από μακριά τον Αστέρη στο ίδιο τραπέζι με την Στέλλα. Ο Νικηφόρος παράλληλα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι ο Παύλος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του και ψάχνει για αποδείξεις.

Μάλιστα θα εκμυστηρευτεί τις υποψίες του στην Καλλιόπη η οποία βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε και για να γλιτώσει τον γιο της Μαθιό και για να βγάλει τον Παύλο από τη μέση, στην σειρά Σασμός. Η Καλλιόπη στήνει ένα σχέδιο για την εξόντωση του Παύλου. Ξέρει ότι πρέπει να τον βγάλει από τη μέση πριν ο Βρουλάκης κάνει κι άλλο κακό στην οικογένειά της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts