Σασμός spoiler: Η Μαρίνα βλέπει και τα δύο της παιδιά να πεθαίνουν

Σασμός: Η Μαρίνα είναι χτυπημένη βαριά από τη μοίρα.
Αφού έχασε τον σύζυγό της που τον δολοφόνησε ο Σταματάκης, είδε και τον γιο της Πετρή νεκρό που δολοφονήθηκε επίσης από Σταματάκη, αλλά αυτή τη φορά από τον γιο του, Αστέρη.

Η κόρη της Αργυρώ είναι συντετριμμένη για τον θάνατο του αδερφού της και δεν μπορεί με τίποτα να συνειδητοποιήσει ότι τα χέρια που τον σκότωσαν ήταν αυτά του άντρα που αγάπησε όσο κανέναν.
Μέρα με τη μέρα η νεαρή κοπέλα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη μαυρίλα και στην απόγνωση και δεν έχει διάθεση ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Η Αργυρώ, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, μη μπορώντας να ζήσει χωρίς τον αδερφό της και τον Αστέρη, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η Μαρίνα βρίσκει την κόρη της σε πολύ τραγική κατάσταση. Απελπισμένη, ζητάει αμέσως τη βοήθεια του Άγγελου. Μαζί θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως δεν είναι αισιόδοξοι πως η Αργυρώ θα καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς έχασε ήδη πολύ αίμαι και η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ επιβαρυμένη.

Η Μαρίνα σκέφτεται μόνο ένα πράγμα, πώς θα αντέξει να ζήσει αν πεθάνει και η κόρη της. Στο μυαλό της κάνει σκέψεις και βλέπει νεκρά και τα δύο της παιδιά. Βλέπει την Αργυρώ να πηγαίνει να συναντά τον Πετρή και χάνει τα λογικά της για μερικά δευτερόλεπτα.

Έχει περάσει τόσο δύσκολα που οι μαύρες σκέψεις είναι το μόνο που μπορεί να κάνει. Και δεν υπάρχει χειρότερο από μια μάνα να βλέπει νεκρά και τα δύο της παιδιά, έστω και στις παραισθήσεις της.

Οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός θα είναι καταιγιστικές.

HOT: Σασμός: Η Αργυρώ χαροπαλεύει

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts