Σασμός Spoiler: Η νέα άγρια επίθεση του Κώστα στην Άσπα – Ο καβγάς που οδηγεί σε βίαιο ξέσπασμα

Σασμός: Όσο κι αν η Άσπα πίστευε ότι ο Κώστας έβαλε μυαλό, σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, θα δει την κατάσταση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Παρόλο που η Άσπα τον συγχώρεσε, με την ελπίδα να φτιάξουν όλα στο μέλλον, ο Κώστας δείχνει για ακόμη μια φορά τον βίαιο και επιθετικό χαρακτήρα του και πάλι είναι αντάξιος των περιστάσεων.

Η Άσπα, τον τελευταίο καιρό, προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά της. Η απώλεια του Πετρή που δολοφονήθηκε από τον Αστέρη Σταματάκη, ήταν μεγάλη μαχαιριά και για την ίδια όχι μόνο για τους Βρουλάκηδες. Κάνει τα πάντα για να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ, θέλει να είναι δίπλα της και να της δίνει δύναμη και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Κώστα, τον εξοργίζει.

Ένας μεταξύ τους καβγάς θα τον βγάλει εκτός ελέγχου. Μία κίνηση της Άσπας θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό. Ο Κώστας θα φωνάξει στην Άσπα, θα την τρομάξει ξανά, θα την κάνει να αμφιβάλλει για την επιλογή της να επιστρέψει στο πλευρό του.
Δυστυχισμένη από αυτή την αντιμετώπιση, η Άσπα θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα, όπως έκανε τότε. Θέλει να καταγγείλει τον Κώστα για την βίαιη κίνησή του, όμως το σκέφτεται. Πιστεύει πως, εφόσον δεν επέμεινε στην καταγγελία αυτή την πρώτη φορά, τώρα δε θα την πάρει στα σοβαρά κανείς.

Ο φόβος ότι ο Κώστας θα αγριεύσει περισσότερο, την μουδιάζει. Αισθάνεται μόνη, ευάλωτη, τρομοκρατημένη. Θα καταφέρει να οδηγηθεί στο γραφείο του Αντώνη, ή θα σωπάσει, υπομένοντας το κακό; Ποια στάση θα κρατήσει ο Κώστας απέναντί της, μετά τα τελευταία γεγονότα στο σπίτι τους;

Μένει να το δούμε στα επόμενα επεισόδια…

HOTΣασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ξεκαθαρίζει αν η «Αργυρώ» είναι έγκυος στο παιδί του Αστέρη

Youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts