Σασμός Spoiler: Η σκηνή που θα μας «λυγίσει» και θα γράψει ιστορία!

Σασμός Spoiler: Οι ανατροπές, οι εξελίξεις αλλά και οι συγκινήσεις δεν σταματούν ποτέ στην δραματική σειρά του Alpha που προβάλλεται για δεύτερη σεζόν.

Για ακόμα μια φορά η Βασιλική στέκεται βράχος δίπλα στον Αστέρη. Μια σκηνή ανάμεσα τους αναμένεται να κόψει την ανάσα και να αποδείξει και πάλι πως η αγάπη κρύβει ένα αγκάθι μέσα τους που όμως δεν σταματά να ανθίζει…

O Αστέρης και η Βασιλική θα ανοίξουν τις καρδιές τους

Minitab Crack

Ο Αστέρης και η Αργυρώ, στα επόμενα επεισόδια, θα ζήσουν πολλές εντάσεις μεταξύ τους. Η αγάπη του για εκείνη είναι απέραντη. Οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Εκείνη δείχνει το μίσος της σε κάθε συνάντηση τους με αποτέλεσμα ο Αστέρης να “λιώνει” μέσα του.

Η Βασιλική βλέπει μέρα με την μέρα τον Αστέρη να χειροτερεύει και πονάει μαζί του…Οι δύο ήρωες θα ανοίξουν τις καρδιές τους μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Μετά την επέμβαση, οι δυνάμεις του Αστέρη τον εγκαταλείπουν, η υγεία του βρίσκεται σε κίνδυνο. Μεταφέρεται στο νοσοκομειο σε άσχημη κατάσταση και οι γιατροί ζητούν απο την Βασιλική να παραμείνει μαζί του μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η Βασιλική τρομαγμένη σπεύσει στο νοσοκομείο και εκεί θα μάθει για την μεταμόσχευση νεφρού. Ο Αστέρης έσωσε την γυναίκα που αγαπά, όσο τίποτα άλλο, δίνοντας της το νεφρό του. Μπορεί να ήταν εκείνος η αιτία που ο αδερφός της, Πετρής, έχασε την ζωή του, όμως της χάρισε την δική της…

Έτσι λοιπόν, ο Αστέρης και η Βασιλική θα ανοίξουν τις καρδιές τους και θα μιλήσουν για τους έρωτες τους που τους καίει τα σωθικά. Εκείνος, μάλιστα θα της τονίσει πως είναι πάρα πολύ τυχερή που έχει τον Μαθιό πλάι της και πως ανάμεσα τους υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη…

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου τα επεισόδια του «Σασμού» προβάλλονται, κανονικά στην ώρα τους, στις 21:00.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts