Σασμός spoiler: Η Στέλλα ζητάει από τον Αστέρη να είναι ξανά ζευγάρι και η Αργυρώ «λιώνει» από τη ζήλεια!

Σασμός Spoiler: Μπορεί η Αργυρώ να θέλει να πείσει ακόμα και τον εαυτό της ότι θέλει το κακό του Αστέρη και να τον δει να εξαφανίζεται από το χωριό, όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Μάλιστα, ψάχνει συνεχώς ευκαιρίες για να βρίσκεται κοντά του και η αγάπη της για εκείνον αντί να περνάει στο παρελθόν όλο και φουντώνει. Όπως θα δούμε, η Αργυρώ αντιλαμβάνεται πως ο Αστέρης με τη Στέλλα έχουν αρχίσει να έχουν ξανά στενές επαφές και πιστεύει πως σύντομα θα είναι και πάλι μαζί.

Όσο και να μην παραδέχεται πως ζηλεύει, η Μαρίνα αντιλαμβάνεται πως η κόρη της δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που την προβληματίζει πολύ. Τις επόμενες ημέρες, όπως θα παρακολουθήσουμε, ξεκινά η προετοιμασία του γάμου. Η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός και οι στενοί συγγενείς τους αλλά και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό τους.

Ο παπά-Μιχάλης αρνείται να τους παντρέψει, ωστόσο βρίσκουν την τελευταία στιγμή άλλον ιερέα. Ο γάμος τελικά τελείται σε κλίμα συγκίνησης και το βράδυ στήνεται το γλέντι στην πλατεία. Όλο το χωριό είναι μαζεμένο εκεί δίνοντας τις ευχές του στον Μαθιό και στη Βασιλική.

Την ίδια στιγμή, η Σοφία ζητάει από τον Αστέρη να ξεκόψει τις συναντήσεις του με τη Στέλλα, καθώς έχει καταλάβει πως η κόρη της τον ερωτεύεται από την αρχή. Κι ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές γύρω τους πυκνώνουν. Μία απρόσμενη άφιξη στο γλέντι θα παγώσει τους πάντες.

0 Παύλος και ο Ευθύμης καταφτάνουν στην πλατεία του χωριού και η μουσική σταματά. Οι Σταματάκηδες τρομοκρατούνται πως κάτι κακό θα γίνει. Ο Παύλος, όμως, το μόνο που ζητάει είναι να πιει για να ευχηθεί στο νιόπαντρο ζευγάρι. Οι πιο ψύχραιμοι, όμως, μπαίνουν στη μέση και προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να πείθουν τον Βρουλάκη να φύγει.

Από την άλλη, ο Αντώνης και ο Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Εκτός, όμως, από τον Παύλο και τον Ευθύμη, η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά, προκειμένου να δει ξανά τον Αστέρη και αδιαφορώντας αν κάποιος τη δει εκεί και δημιουργηθεί φασαρία θέλει να διαπιστώσει αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και τη Στέλλα.

Οι ώρες περνούν, και ο Σταύρος την ψάχνει αγριεμένος στο σπίτι. Κι ενώ το γλέντι τελειώνει, η Στέλλα ζητάει από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού.

Παράλληλα, ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί του, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει.

Πηγή MY TV

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts