Σασμός spoiler: Η Στέλλα συνήγορος της Αργυρώς στη δίκη με τον Σταύρο!

Σασμός: Σε λίγο καιρό θα δούμε ότι για ακόμα μία φορά η ζωή της Αργυρώς θα γίνει κόλαση, ειδικά στην προσωπική της ζωή.

Όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδιά, όταν ο Σταύρος μάθει την αλήθεια για την μεταμόσχευση της Αργυρώς και πως πίσω από αυτή κρύβεται ο Αστέρης, θα γίνει έξαλλος: Θα σου πάρω το παιδί, λέει στην Αργυρώ με τα μάτια του να πετούν σπίθες.

Η καρδιά του έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια, μην μπορώντας να διαχειριστεί πως η γυναίκα που αγάπησε παράφορα είναι ξανά μαζί με τον δολοφόνο του αδερφού της.

Το μίσος του τον έχει κυριεύσει και προκειμένου να διεκδικήσει την κηδεμονία του Πετρή, σέρνει την Αργυρώ στα δικαστήρια. Για να της δώσει τη χαριστική βολή ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας:

Πρέπει να με αναλάβεις. Δεν θα την συγχωρέσω ποτέ γι’ αυτό τον τρόπο που φέρθηκε, λέει στη Στέλλα, η οποία του γυρίζει την πλάτη και αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Αργυρώς.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, μέσα στο δικαστήριο ξεσπάει ένας ανελέητος πόλεμος, με τους δύο πρώην να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Ποιος τελικά θα κερδίσει αυτή τη μάχη;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts