Σασμός Spoiler: Η σχέση Αντώνη-Μαρίνας κρέμεται σε μία κλωστή!

Σασμός: Η δίψα της Άσπας για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος, και η Μαρίνα, που το μαθαίνει, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα. Δεν θέλει να δει να χύνεται κι άλλο αίμα στην οικογένειά της.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει τον θάνατο του πατέρα του και ζητάει τη βοήθεια του Μανώλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν τη χειρότερη φάση στη σχέση τους μέχρι τώρα, γιατί εκείνη θεωρεί πως ο αγαπημένος της δεν συγκρότησε τον Νικηφόρο, ότι δεν προστάτευσε το παιδί της από το να κινδυνεύει να γίνει φονιάς. Η ρήξη είναι κοντά…

Η σχέση του Αντώνη και της Μαρίνας εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή εξαιτίας του Παύλου, ενώ η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της…

Συμβόλαιο θανάτου

Η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη, ενώ ο Λεύτερης και ο Πόνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως ετοιμάζονται να χωρίσουν με τη Βασιλική και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του.

Ο νεαρός επιχειρεί να σώσει την κατάσταση. Παράλληλα, ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί τη Θοδώρα. Ο Μανώλης έρχεται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Στο μεταξύ, υπό την πίεση της Άσπας, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts