Σασμός Spoiler: Μαρίνα και Αντώνης κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό

Σασμός Spoiler: Ένα μεγάλο μυστικό βαραίνει τον Αντώνη και την Μαρίνα, στη σειρά Σασμός. Το χειρουργείο πραγματοποιείται, η ζωή της Αργυρώς σώζεται και η χαρά όλων είναι τεράστια. Ο Αστέρης γίνεται ο κρυφός δότης της αγαπημένης του, ζητώντας να μη το μάθει ποτέ κανείς.

Εξιλεωμένος που κατάφερε να της χαρίσει το θείο δώρο της ζωής, αποχωρεί με σκυμμένο το κεφάλι. Η Μαρίνα γνωρίζει την αλήθεια και βυθίζεται στην απόλυτη θλίψη. Πώς να κρατήσει κρυφό κάτι τόσο σοβαρό από την κόρη της;

Μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση, απευθύνεται στον αγαπημένο της Αντώνη. Εκείνος πέφτει από τα σύννεφα, μόλις μαθαίνει ότι ο Σταματάκης χειρουργήθηκε… Εάν αυτό μαθευτεί, κάθε ίχνος βεντέτας θα θαφτεί οριστικά.

Η Μαρίνα και ο Αντώνης παίρνουν την μεγάλη απόφαση να κρατήσουν αυτό το μυστικό σαν φυλαχτό, στη σειρά Σασμός. Εάν το μάθει η Αργυρώ, μπορεί να εξοργιστεί, να χάσει τον έλεγχο, να ξεσπάσει άσχημα. Έτσι, η Μαρίνα και ο Αντώνης κλείνουν το στόμα τους, με τις τύψεις να μη τους αφήνουν σε ησυχία…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts