Σασμός Spoiler: Μετά την αθώωσή του ο Αστέρης παρακολουθεί στα Γιάννενα την Αργυρώ!

Σασμός Spoiler: Η ώρα που ο Αστέρης θα αθωωθεί μετά τη ζωτικής σημασίας κατάθεση της μοναδικής αυτόπτη μάρτυρος του φονικού του Πέτρου, της Σεμίνας, δεν αργεί να έρθει.

Και τότε ο ίδιος αποφασίζει να κάνει μία επανεκκίνηση στη ζωή του, παραμένοντας όμως πιστός στη γυναίκα που αγάπησε, την Αργυρώ.

Ο Αστέρης λοιπόν αποφυλακίζεται και η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα διαλυμένη, στη σειρά Σασμός. Η οργή της είναι τεράστια που δεν κατάφερε να τιμωρήσει τον άνθρωπο που στέρησε τη ζωή του αγαπημένου της αδελφού.

Ο Σταύρος της υπόσχεται πως θα τα φτιάξουν όλα από την αρχή, πως θα την κάνει ευτυχισμένη πλάι του. Η Μαρίνα μαζεύει τα πράγματά τους και φεύγουν μακριά από την Κρήτη, συνεχίζοντας τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν.

Ο Αστέρης δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην Κρήτη. Μπορεί να βγήκε από το κελί, όμως αισθάνεται φυλακισμένος. Δίχως δεύτερη σκέψη, τρέχει να βρει την Αργυρώ, να την κοιτάξει στα μάτια, να της εξηγήσει.

Παρά τις αντιδράσεις της Καλλιόπης και του Μαθιού, ο Αστέρης φεύγει στα Γιάννενα, απεγνωσμένος στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ξεκινά την παρακολούθηση, θέλοντας να δει εάν η Αργυρώ είναι ευτυχισμένη.

Λίγο πριν την πλησιάσει, την βλέπει με ένα μωρό στην αγκαλιά της και τον Σταύρο. Εκείνος την κρατάει σφιχτά, δείχνει στοργικός απέναντί της. Ο Αστέρης καταρρέει. Η γυναίκα της ζωής του προχώρησε, άφησε πίσω τη σχέση τους και βρήκε το φως σε έναν άλλον άντρα…

Ποια θα είναι η στάση του απέναντί της και ποιοι θα τον αντιληφθούν στα Γιάννενα; Οι εντάσεις δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν στις δύο οικογένειες..

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts