Σασμός Spoiler: Μετά το καυτό φιλί τους, Άσπα και Άγγελος προχωρούν στη συγκατοίκηση!

Σασμός Spoiler: Αυτό το νέο ειδύλλιο δεν θα μπορούσαμε ποτέ να το φανταστούμε όμως να που συμβαίνει και μάλιστα θα είναι πολύ παθιασμένο και έντονο!

Ο Άγγελος και η Άσπα έχουν έρθει κοντά και ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, το οποίο και θα σημάνει την έναρξη του παθιασμένου έρωτά τους.

Οι δυο τους θα αντιληφθούν πολύ σύντομα πως τα συναισθήματά τους δεν είναι και τόσο αγνά. Του συνδέει κάτι πολύ πιο έντονο και ερωτικό. Ο Άγγελος, συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να μείνει μακριά της. Έτσι, της ζητάει να μείνει στην Κρήτη μαζί του.

Βέβαια, η Άσπα, για να καταφέρει να ανταπεξέλθει οικονομικά, θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο για μία συγκατοίκηση, στη σειρά Σασμός. Θέλοντας να παραμείνει στον τόπο της, αλλά και στο πλευρό του αγαπημένου της, αποφασίζει να του κάνει αυτή την μεγάλη πρόταση…

Σταδιακά, επισκευάζει την καντίνα της και κάνει προσπάθειες να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Αργυρώ και η Μαρίνα επιστρέφουν στα Γιάννενα, χωρίς εκείνη. Η Άσπα ζητά συγκατοίκηση από τον Άγγελο, ο οποίος δέχεται με χαρά, στη σειρά Σασμός.

Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει υπολογίσει τον Κώστα. Πολύ σύντομα θα αποφυλακιστεί και θα κάνει τα πάντα, για να πλησιάσει ξανά την πρώην σύζυγό του. Οι εντάσεις θα ξεσπάσουν, με τον Άγγελο να κινδυνεύει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts