Σασμός spoiler: Μια εγκυμοσύνη θα ταράξει τα νερά

Σασμός spoiler: Δεν είναι μόνο η σχέση της Αργυρώς και του Σταύρου που περνάει από σαράντα κύματα στη σειρά «Σασμός» του Alpha.

Είδαμε ήδη τον Σταύρο να δείχνει το οργισμένο του πρόσωπο στην Αργυρώ, όταν παίρνει στα χέρια του τις φωτογραφίες από τη συνύπαρξή της με τον Αστέρη.

Η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς θα μας απασχολήσει πολύ στα επόμενα επεισόδια και σίγουρα αυτοί οι δύο δεν θα δυσκολευτούν να είναι ξανά μαζί!

Και σίγουρα όλα θα ανατραπούν όταν ο Αστέρης μάθει ότι το παιδί της Αργυρώς είναι και δικό του, γιατί εκείνη είχε μείνει έγκυος όταν έγινε η συμπλοκή με τον Πετρή και ο Αστέρης πήγε στη φυλακή.

Θα υπάρξει όμως μία άλλη εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά!

Ο Νικηφόρος έχει απομακρυνθεί από την Τζένη και μάλιστα είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του προς τη Νάντια. Όλα αυτά βέβαια άλλαξαν όταν ανακάλυψε ότι με τη Νάντια είναι αδέλφια.

Όλο αυτό το διάστημα η Τζένη δεν σταμάτησε να έχει αισθήματα για εκείνον, παρόλο που είχε καταλάβει ότι ήταν αλλού. Πώς θα αντιδράσει όμως ο Νικηφόρος όταν μάθει ότι η Τζένη είναι έγκυος;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »