Σασμός Spoiler: Οι τοκογλύφοι απειλούν να σκοτώσουν τον Σταύρο – Σχέδιο δολοφονίας και του Καραπάνου!

Σασμός Spoiler: Όσο προχωράμε προς το τέλος της σεζόν, τόσο πιο πολύ ξεκαθαρίζει το τοπίο αλλά θα χρειαστεί να αποχωριστούμε και αρκετούς χαρακτήρες της σειράς.

Συγκεκριμένα, ο Καραπάνος είναι ένας από αυτούς που θα δούμε να φεύγουν από τον Σασμό σε ένα φονικό που θα ανατριχιάσει.

Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως, οι εξελίξεις τρέχουν σε άλλα στρατόπεδα. Το τεστ dna ανάμεσα για Νικηφόρο και Μαθιό φέρνει εντάσεις και ανατροπές.

Ο Νικηφόρος κρατάει στα χέρια του την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει να ανοίξει το φάκελο μόνος του;

Ο Αντώνης μαζί με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Στις ενισχύσεις που καταφτάνουν για την επιχείρηση βλέπουμε και μια μεγάλη επιστροφή, αυτή του Μύρωνα! Η ενέδρα για το κύκλωμα έχει στηθεί με τον Γεράσιμο να ρισκάρει τη ζωή του.

Η γιαγιά Ειρήνη είναι καταβεβλημένη μετά τον χαμό της Μανταρίνας και η Μαρίνα αρχίζει να πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την Κρήτη.

Όσο συμβαίνουν αυτά, ο Σταύρος αντιμετωπίζει τους δικούς του δαίμονες καθώς οι τοκογλύφοι απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του κάτι το οποίο τον οδηγεί σε μία απόφαση που κανείς δε περιμένει.

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σπίτι με τον φάκελο των αποτελεσμάτων την ώρα που Μαθιός και Βασιλική αγωνιούν.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Νικηφόρο θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στον Μαθιό και στη Βασιλική. Η Καλλιόπη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από τον παπά-Μιχάλη όμως αυτός μοιάζει ανένδωτος.

Η επιχείρηση της αστυνομίας καταφέρνει ένα σημαντικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου εξοργίζοντάς τον. Η Στέλλα με τον Γεράσιμο έρχονται πολύ κοντά και μοιράζονται μία νύχτα πάθους. Ταυτόχρονα, ο Θέμης ανακαλύπτει κάτι για τον Γεράσιμο και ετοιμάζεται να το πει στον Αντώνη.

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται προκαλώντας την ανησυχία των συγγενών της. Η Αργυρώ παίρνει έτσι την μεγάλη απόφαση να γυρίσει πίσω στη Κρήτη με τη Μαρίνα, το παιδί της αλλά και τον Σταύρο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts