Σασμός spoiler: Οι 10 δυνατές στιγμές των πρωταγωνιστών που θα συγκλονίσουν

Σασμός: Στην Άνω Ποριά, ακόμα και κατά τη διάρκεια των γιορτών, θα «γίνονται πράγματα» που ως τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσουμε στις αρχές Ιανουαρίου από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μάθετε εδώ τις 10 δυνατές στιγμές των πρωταγωνιστών που θα συγκλονίσουν.

Μπορεί να της είπαν πως το όνομα του βιολογικού της πατέρα είναι Μαθιός Σταματόκης, όμως δεν της έδειξαν ποτέ φωτογραφία του. Μοιραία λοιπόν η Νάντια θεώρησε πως είναι παιδί του Μαθιού, του άντρα της Βασιλικής και έκτοτε προσπαθεί να του το δείξει.

Τελικά όμως δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο Στεφανής, κάνοντας σχέση με τη μητέρα του και φοβούμενος ότι μπορεί αυτή να γίνει γνωστή στο χωριό, έδωσε λάθος στοιχεία, μεταξύ των οποίων και όνομα, για να μην μπορεί κανείς σε βάθος χρόνου να βρει τα ίχνη του και να του επιρρίψει ευθύνες. Όταν η αλήθεια γίνει γνωστή, η πρώτη που θα σοκαριστεί θα είναι η Νάντια γιατί θα καταλάβει ότι είναι αδέλφια με τον Νικηφόρο, το αγόρι για το οποίο έχει αρχίσει να έχει δυνατά συναισθήματα. Μοιραία, ο έρωτάς τους θα καταδικαστεί πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί.

Ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου

Μπορεί την προηγούμενη σεζόν ο Νικηφόρος να αποφάσισε να σχίσει τον φάκελο με τα αποτελέσματα του τεστ DNA σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του, όμως μέχρι το τέλος αυτής θα μάθει πως τελικά είναι παιδί του Μαθιού. Την ανακάλυψη αυτή θα κάνει όταν αποδειχτεί ότι η Νάντια είναι παιδί του Στεφάνή.

Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να αμφισβητεί τον πατέρα του και όσα του έλεγε όταν ήταν σε παιδική ηλικία και πάνω στα νεύρα του θα πάει ξανά στο μικροβιολογικό εργαστήριο και θα ζττήσει επανεκτύπωση των αποτελεσμάτων. Μόνο που αυτή τη φορά θα διαβάσει τα αποτελέσματα και αυτά θα τον δείχνουν να είναι παιδί του Μαθιού. Το γεγονός αυτό θα τον χαροποιήσει αφού και ο ίδιος έχει διαπιστώσει πως τελικά ο πατέρας του δεν ήταν ο άντρας που νόμιζε, ενώ όταν του πουν πως συχνά στο παρελθόν είχε κακοποιήσει τη μητέρα του, θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του. Η ζωή του θα συνεχιστεί έχοντας τον Μαθιό ολοκληρωτικά μέσα στη ζωή του.

Η Αργυρώ μαθαίνει για τη μεταμόσχευση νεφρού

Γνωρίζει ότι την αγαπάει και ότι θα έκανε τα πάντα για να τη βλέπει ευτυχισμένη. Αυτό που δεν γνωρίζει η Αργυρώ είναι ότι ο Αστέρης Σταματάκης της έσωσε τη ζωή όταν χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού και, χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη, υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση που χρειαζόταν. Η Αργυρώ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι της κρύβουν σχετικά με τον Αστέρη, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να είναι αυτό. Την αποκάλυψη θα κάνει ο ίδιος όταν σε κάποια δεδομένη στιγμή θα πρέπει να της αποκαλύψει πόσο την αγαπάει.

Μετά από αυτό το γεγονός, η Αργυρώ δεν θα μπορεί παρά να παραδεχτεί και εκείνη όσα κρύβει στην καρδιά της για εκείνον και να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους. Η εξέλιξη αυτή θα ενθουσιάσει όλους εκτός από την Καλλιόπη, που αφενός καταλαβαίνει ότι ο γιος της μόνο μαζί με την Αργυρώ είναι ευτυχισμένος, αλλά την ίδια στιγμή εκείνη είναι ορκισμένη εχθρός της οικογένειάς τους. Αναγκαστικά θα κάνει πίσω και σε βάθος χρόνου, αφού όλοι θα δεχτούν τον έρωτά τους, θα προκύψει και ο «σασμός».

Αιμιλία και Παύλος… ξανά μαζί

Η αγάπη που της έχει είναι μεγάλη και αυτή τον κινητοποίησε να τη διεκδικήσει ξανά. Μετά από δώρα, εκπλήξεις και ένα βράδυ γεμάτο από έρωτα που έζησαν, η Αιμιλία καταλαβαίνει πως δεν μπορεί άλλο να ζει μακριά του. Αποφασίζει λοιπόν να ζητήσει διαζύγιο από τον Δημήτρη που τόσο την είχε στηρίξει μετά την απώλεια του γιου της. Χωρίς να χάσει ούτε λεπτό θα βρεθεί στο γραφείο του στην Αθήνα και ενώ εκείνος θα θεωρεί πως πήγε να τον βρει γιατί της έλειψε η παρουσία του, η Αιμιλία θα του εξηγήσει πως θέλησε να τον δει για να του ζητήσει διαζύγιο. Γρήγορα ο γιατρός της Άνω Ποριάς θα πειστεί πως ο γάμος του με τη γυναίκα που αγάπησε από την πρώτη στιγμή που συνάντησε, έχει τελειώσει για τα καλά.

Ο κρυφός ρόλος του Δημήτρη

Όλοι τον γνωρίζουμε ως σύζυγο της Αιμιλίας, γιατρό και κολλητό του Ευθύμη και του Παύλου. Σύντομα όμως, όλοι θα καταλάβουν πωε η θέση του είναι πολύ πιο περίπλοκη.

Ο Δημήτρης είναι ο εγκέφαλος πίσω από το κύκλωμα με το εμπόριο όπλων και αυτό θα φανεί σύντομα. Ο Ευθύμης λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο, όμως τις εντολές δίνει εκείνος. Το παράδοξο σε όλο αυτό είναι ότι η Αιμιλία γνωρίζει για τη δράση του αλλά δεν αντιδρά. Αντίθετα, τον προστατεύει όταν εκείνος έχει προβλήματα με τον νόμο.

Ο Σταύρος απάγει το παιδί της Αργυρώς

Με έναν και μόνο τρόπο θα μπορούσε ο Σταύρος να «χτυπήσει» κατά μέτωπο την Αργυρώ μετά την απόφασή της να χωρίσουν και αυτό αφορά στον μικρό Πετρή. Από την πρώτη στιγμή τής είπε ότι θα διεκδικήσει τον γιο του, όμως η κόρη της Μαρίνας σίγουρα δεν θα κατάλαβε πόσο μακριά θα το τραβήξει.

Για την ακρίβεια, ο Σταύρος θολωμένος από την εκδίκηση που θέλει να πάρει, παίρνει το παιδί και το κρύβει στο βουνό. Η Αργυρώ τρελαίνεται από την αγωνία της και με τη βοήθεια τόσο των δικών της ανθρώπων όσο και του Αντώνη ξεκινούν να τον ψάχνουν παντού. Και όσο δεν ανακαλύπτουν τα ίχνη του, τόσο οι σκέψεις όλων πηγαίνουν στο κακό.

Ο Σταύρος πεθαίνει

Ο Βαγγέλης έφτασε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στον αδελφό του, όμως, όπως έχουμε ήδη δει, δεν έχει απλό μπλέξει με τον υπόκοσμο και τη νύχτα αλλά θέλει και να συνεργαστεί με τον Ευθύμη Φαρμάκη. Και το γεγονός αυτό, που θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, θα τον κάνει να κυλήσει πάλι στα νυχτερινά του πάθη που αποκαλύπτονται πάνω στην τσόχα.

Ο Βαγγέλης θα αρχίσει να παίζει ξανά χαρτιά και να χάνει υπέρογκα ποσά, με αποτέλεσμα ο Σταύρος να θελήσει να τον προστατεύει. Δεν θα αργήσει όμως να έρθει η στιγμή που οι δανειστές, βλέποντας πως ο Βαγγέλης δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει τα όσα χρωστάει και θέλοντας να του δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα, θα σκοτώσουν τον αδελφό του, Σταύρο. Η είδηση του θανάτου του θα πέσει βαριά πάνω από την Άνω Ποριά και ειδικά την οικογένεια Βρουλάκη.

Ο Μανόλης μισεί τον Νικηφόρο

Από την αρχή ήξερε ότι δεν είχε μεγάλες πιθανότητες να κάνει σχέση με τη Νάντια, ωστόσο όμως δεν σταμάτησε ούτε θα σταματήσει να το προσπαθεί. Σε αυτό συνέβαλε φυσικά και εκείνη που δεν σταματούσε να λέει πόσο υπέροχος, γλυκός και έξυπνος είναι. Στα επόμενα όμως επεισόδια, ο Μανόλης θα πικραθεί φανερά όταν συνειδητοποιήσει ότι η Νάντια δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον κολλητό του και ότι εκείνος ανταποκρίνεται. Και δεν τον πειράζει που η κοπέλα δεν έχει συναισθήματα αλλά που ενώ ο Νικηφόρος ήξερε πόσο τη θέλει, άφησε το συναίσθημα να τον παρασύρει. Μεταξύ, των δύο θα υπάρξει ένταση που θα εξελιχθεί σε έχθρα; Δύσκολα οι δυο τους θα αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. Λέγεται μάλιστα πως ο Μανόλης θα βαλθεί να κάνει κακό στον εαυτό του, ενώ θα είναι σε απόγνωση που έχασε δύο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα.

Θοδώρα και Λευτέρης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες της σειράς είναι αναμφισβήτητα η Θοδώρα. Ερωτεύτηκε τον Πέτρο, όμως δεν κατόφερε να είναι μαζί του. Τη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο, εκείνος έπεσε νεκρός. Ενώ λίγο αργότερα που έμεινε έγκυος, δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Τη φετινή σεζόν όμως φαίνεται η τύχη της να αλλάζει. Γνώρισε τον Λευτέρη και παρά τα ροβλήματα της σχέσης τους, εκείνη στέκεται στο πλάι του. Μετά τιε γιορτές όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και τον λόγο που τόσο καιρό φερόταν με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Ποια η θέση της Θοδώρας; Σίγουρα στην αρχή θα ενοχληθεί. όμως καταλαβαίνοντας πως το ένστικτό της δεν τη διέψευσε, δηλαδή ο Γιώργος (Λευτέρης) την αγαπάει, θα μείνει κοντά του και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, δίνοντας χαρά στον Παντελή και την Άννα που ήθελαν τόσο πολύ να τη δουν να φτι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts