Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης νεκρός την ημέρα του γάμου του με τη Μαρίνα! Εντολή εκτέλεσης από τον Ευθύμη!

Σασμός Spoiler: Μαύρη μέρα θα ξημερώσει στη ζωή της άτυχης Mαρίνας Βρουλάκη και αυτή δεν θα αφορά στο μέλλον της κόρης της αλλά το δικό της. Μπορεί ο Παύλος Βρουλάκης τελικά να της έδωσε την ευχή του για τον γάμο της με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, όμως, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, δεν θα προλάβει να τον χαρεί στο σπίτι της αφού εκείνος θα πέσει δίπλα της νεκρός και μάλιστα σε μια ημέρα-ορόσημο για τη ζωή τους. Τη μέρα του γάμου τους.

Η ζωή της χρωστά χαρά, αλλά δεν φαίνεται πως θα της τη δώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», η Μαρίνα ευτυχισμένη πλέον που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αντώνη που την περίμενε τόσο καιρό, θα βάλει στην άκρη τη βεντέτα με τους Σταματάκηδες που είναι σε εξέλιξη. Όπως και καθετί κακό συνέβη στη ζωή της από τη στιγμή που η κόρη της γνώρισε τον Αστέρη.

Στο μυαλό της θα υπάρχουν μόνο οι ετοιμασίες του γάμου και ο κοινός της βίος με τον Αντώνη. «Σου αξίζει, κόρη μου, κάθε καλό που ξέρω ότι θα έχεις δίπλα του. Την καρδιά σου να μη στοιχειώσει ποτέ κακιά σκέψη, πίκρα ή δάκρυ», θα της πει η γιαγιά Ειρήνη δίνοντάς την ευχή της, ενώ και η Αργυρώ δεν θα κρύψει τη συγκίνησή της που επιτέλους θα καμαρώσει τη μητέρα της στο πλευρό ενός άντρα που τη σέβεται και την αγαπάει.

«Να στεριώσετε, μανούλα μου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη κοντά του. Εγώ θα είμαι πάντα εδώ, ό,τι κι αν χρειαστείς», θα της πει και εκείνη την προηγούμενη του γάμου και δεν θα πιστεύει πως μετά από τόσο σκοτάδι θα μπει ξανά στη ζωή της λίγο φως. Από το πλευρό της δεν θα λείψει η Κατερίνα, φίλη της για μια ολόκληρη ζωή. Όλοι θα είναι σίγουροι πως θα τους μείνει αξέχαστη η συγκεκριμένη μέρα. Όμως δεν ξέρουν τον πραγματικό λόγο.

Εις σάρκα μίαν

Ο Αντώνης θα περιμένει όλο χαρά την εκλεκτή της καρδιάς του στα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας δίπλα του τον παπα-Μιχάλη που θα δεχτεί με χαρά να στεφανώσει το ζευγάρι. Ομως και αυτή η γαμήλια μέρα θα ποτιστεί με αίμα. Όταν η Μαρίνα θα φτάσει στην εκκλησία και θα καθίσει στο πλευρό του ανθρώπου που λατρεύει, ένας άγνωστος άντρας θα φτάσει στην εκκλησία και θα πυροβολήσει εν ψυχρώ τον Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Ο Παύλος που θα είναι εκεί, θα είναι και ο μόνος που θα γνωρίζει πως ο Ευθύμης έδωσε την εντολή θανάτου για τον αστυνόμο, επειδή λίγα χρόνια πριν είχε σκοτώσει τη γυναίκα του. Για την ακρίβεια, κατά τη διάρκεια συμπλοκής Αντώνη-Ευθύμη, την είχε σκοτώσει κατά λάθος. Μάταια η Μαρίνα θα προσπαθήσει να πέσει πάνω του για να τον κρατήσει στη ζωή. Ο θάνατός του θα είναι ακαριαίος, αφήνοντάς τη με ερωτηματικό που δεν θα ξεδιαλύνει ποτέ. Ακόμα ένα μαύρο κεφάλαιο θα έχει μόλις ξεκινήσει στη ζωή της Μαρίνας Βρουλάκη. Ένα κεφάλαιο που θα ολοκληρώσει τον πόνο που τη συνοδεύει σε όλη της τη ζωή.

Πηγή: TV 24

Πάντως, ο Δημήτρης Ήμελλος ο οποίος υποδύεται τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όμως όταν το κάνει, φροντίζει να είναι περιεκτικός και πολύ ειλικρινής. Δείτε το παρακάτω βίντεο με πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts