Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης δεν αντέχει! Καταρρέει ξανά στη φυλακή!

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης επιστρέφει στο κελί του, διαλυμένος στη σειρά Σασμός. Η συνάντηση που είχε με την Αργυρώ στο νοσοκομείο, τον έχει τσακίσει ψυχολογικά. Ο ίδιος αισθάνεται αδύναμος να χειριστεί την κατάσταση, καταρρέει καθημερινά, ενώ παρηγοριά βρίσκει μόνο στο πλευρό του Καραπάνου.

Ο Καραπάνος τον βάζει στο κύκλωμά του, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια. Ο Τόλης παλεύει να τον κρατήσει μακριά του, όμως είναι μάταιο. Η κατάσταση στις φυλακές δε θα αργήσει να ξεφύγει ξανά.

Παρά τα γεγονότα στο κελί, ο Αστέρης μαθαίνει κάτι που θα τον βγάλει σύντομα εκτός εαυτού, στη σειρά Σασμός. Ενημερώνεται πως η Αργυρώ και η Μαρίνα εγκατέλειψαν την Κρήτη, εξαιτίας μίας επίθεσης των Σταματάκηδων, στο σπιτικό τους.

Η οργή του είναι τεράστια. Χωρίς δεύτερη σκέψη, καλεί την μητέρα του στο επισκεπτήριο. Την κοιτάζει στα μάτια και την ρωτάει ξεκάθαρα, εάν κρύβεται εκείνη πίσω από την φυγή της αγαπημένης του. Η Καλλιόπη σαστίζει, με τον Αστέρη να καταλαβαίνει την αλήθεια…

“Δεν είσαι πια μάνα μου, φύγε!”, θα της φωνάξει, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να αποχωρεί ράκος. Ο Αστέρης επιστρέφει στο κελί και καταρρέει για ακόμη μια φορά, στη σειρά Σασμός. Τώρα η Αργυρώ βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά του. Οι Σταματάκηδες, όχι μόνο σκότωσαν τα αγαπημένα τους άτομα, αλλά τις έδιωξαν κιόλας! Αυτό δε μπορεί να το δεχτεί…

Οι μέρες στη φυλακή περνούν βασανιστικά…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts