Σασμός Spoiler: Ο βαρύς όρκος της Καλλιόπης λίγο πριν πεθάνει!

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη θα είναι για ακόμα μία σεζόν το κεντρικό πρόσωπο της τραγικής ιστορίας που παρακολουθούμε στην αγαπημένη σειρά.

Η «καπετάνισσα» όσο σκληρή και αν δείχνει, δε θα αργήσει η ώρα που θα λυγίσει στον Σασμό όμως πριν συμβεί αυτό όμως θα δώσει έναν όρκο – υπόσχεση στον εαυτό της!

Συνειδητοποιώντας ότι ο μικρός Πετρής είναι εγγονός της και αίμα Σταματάκηδων μετατρέπεται σε θεριό ανήμερο. Η οργή της δεν περιορίζεται μόνο στην Αργυρώ αλλά και στην μάνα της, την Μαρίνα, οι οποίες αμφότερες απέκρυψαν την αλήθεια όλο αυτό το διάστημα. Η Καπετάνισσα όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη…

Με το τέλος της, αργά ή γρήγορα, να πλησιάζει στον Σασμό η Καλλιόπη θα δώσει όρκο να πάρει αυτό το παιδί και να το φέρει στην οικογένεια που πραγματικά ανήκει. Μάλιστα με την τροπή που έχουν πάρει τα γεγονότα, η ίδια είναι πιο ανυποχώρητη από ποτέ. Η Αργυρώ σαστίζει, η Μαρίνα πανικοβάλλεται και ένας νέος πόλεμος ξεκινά… Ίσως ο τελευταίος αλλά και ο πιο… ιερός για την Καπετάνισσα!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts