Σασμός spoiler: Ο Ευθύμης βάζει την ζωή της Στέλλας σε κίνδυνο

Σασμός spoiler: Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά, η δικηγόρος της αγαπημένης σειράς και μίλησε για όλες τις εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν στις οθόνες μας.
Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα της Στέλλας για τον Αστέρη, αλλά και για τα σκοτεινά μονοπάτια που θα μπλέξει ως δικηγόρος…

Η Στέλλα θα μπλέξει με τον υπόκοσμο


Αποκάλυψε πως θα ακολουθήσουν αρκετοί θάνατοι και η Στέλλα θα μπλέξει σε βρώμικες υποθέσεις, που θα βάλουν την ζωή της σε κίνδυνο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα την χάσει.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα δούμε την δικηγόρο να αποκτά στενή επαγγελματική σχέση με τον Ευθύμη, καθώς θα αναλάβει μια υπόθεση, η οποία θα της κοστίσει ακριβά. Θα μπλέξει με τον υπόκοσμο θέτοντας την ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο. Η Ευγενία Σαμαρά, επισήμανε:

“Θα μπλέξει με τον υπόκοσμο, θα κινδυνέψει η ζωή της, δεν θα έχει να κάνει με καλούς ανθρώπους. Οι περιπέτειες της θα έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Αλεξανδρή (τον Ευθύμη)”.

Για την προσωπική ζωή της ηρωίδας, η νεαρή ηθοποιός είπε αυτό που όλοι έχουμε ήδη καταλάβει. Η Στέλλα δεν ξεπέρασε ποτέ τον Αστέρη κι αυτός είναι ο λόγος που τον υπερασπίζεται και βρίσκεται δίπλα του σε όλες του τις δυσκολίες.

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε και για τον χαρακτήρα της ηρωίδας που υποδύεται, στην δραματική σειρά “Σασμός”:

“Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι δεν είναι κακή ή καλή. Δεν είναι μονοδιάστατη. Βλέπουμε έναν άνθρωπο αληθινό. Μια γυναίκα που θα φτάσει στο σημείο να υπερασπιστεί τον πρώην της, παρά τα όσα της έχει κάνει. Μου αρέσει πολύ αυτός ο χαρακτήρας”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts