Σασμός spoiler: Ο Ευθύμης διατάζει τον Λευτέρη να σκοτώσει τον Φριαγκιαδάκη

Σασμός spoiler: Ο Λευτέρης κατέφθασε στην Κρήτη και προσπαθεί να διατηρήσει κρυφή την ταυτότητά του, αλλά ο Ευθύμης αρχίζει να του κάνει καψόνια και θα τον δυσκολέψει.
Οι δύο ταυτότητες έχουν αρχίσει να συγχέονται κι ο Λευτέρης προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στις διαφορετικές ζωές που ζει.

Ο Ευθύμης έχει προηγούμενα με τον Φραγκιαδάκη και σε καμία περίπτωση δε θέλει να τον αφήσει να πλανιέται ανενόχλητος. Ήρθε η στιγμή να πάρει την εκδίκησή του και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Έτσι, ο Ευθύμης ζητά από το “τσιράκι” του, τον Λευτέρη να σκοτώσει τον Αντώνη, στο «Σασμό». Στο άκουσμα αυτής της εντολής ο Ορφανός παγώνει και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του για να μην τον καταλάβει.

Ο Ευθύμης, όμως, έχει αρχίσει να έχει τις υποψίες του για τον Λευτέρη και γι’ αυτό του βάζει ένα τόσο δύσκολο έργο. Θα διεκπεραιώσει την εντολή;

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο με όπλο κι ο παπά Μιχάλης μετά την αποκάλυψη του Μιχάλη καταρρέει μέσα στην εκκλησία.

Δείτε το παρακάτω συγκλονιστικό απόσπασμα από τη σειρά Σασμός:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts