Σασμός Spoiler: Ο εφιάλτης επιστρέφει και ο Άγγελος βρίσκεται σε κίνδυνο!

Σασμός Spoiler: Ο εφιάλτης επιστρέφει και τον φέρνει ένα πρόσωπο που γυρίζει και πάλι στο χωριό.

Όσο το τηλεοπτικό κοινό αναμένει τις εξελίξεις ανάμεσα σε Αστέρη και Αργυρώ, μια νέα ιστορία θα φέρει τα πάνω κάτω.

O Κώστας αποφυλακίζεται και η Άσπα ζει ξανά τον εφιάλτη. Την ώρα που Άσπα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στο πλευρό του Άγγελου αφήνοντας πίσω της οριστικά τον Κώστα και την κακοποίηση της από εκείνον, ο Κώστας αποφυλακίζεται και επιστρέφει στην Άνω Ποριά με τον ίδιο να θέλει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, όχι όμως μακριά από την Άσπα.

Η πρώην γυναίκα του τρομοκρατείται από τα νέα της επιστροφής αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνη. Η Άσπα τρέμει στην ιδέα πως ο Κώστας θα μάθει τη σχέση με τον Άγγελο και έτσι αυτόματα μπαίνει και ο γιατρός στο στόχαστρο!

Για να τον «σώσει» από εκείνον, η Άσπα απομακρύνεται από τον Άγγελο όμως εκείνος δεν θα την αφήσει τόσο εύκολα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Κώστας να μάθει για τη σχέση τους και τότε όλα πάλι θα αλλάξουν.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο (26-04)

Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης Σταματάκης; Ποια θα είναι η απόφαση των δικαστών; Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους… Καλλιόπη και Μαθιός μπορούν να ελπίζουν πως ο Αστέρης απέχει ένα βήμα από την ελευθερία. Η Αργυρώ από την άλλη τρέμει μήπως ο μεγαλύτερός της εφιάλτης γίνει πραγματικότητα. Κρατάει κι άλλο χαρτί στα χέρια της η Στέλλα ή η τελική της κίνηση θα αποδειχτεί πυροτέχνημα;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts