Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος μαθαίνει ότι ο Γεράσιμος είναι γιος του και οι εξελίξεις θα είναι τραγικές!

Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος έχοντας μάθει πως ο αστυνομικός που θέλει να σκοτώσει είναι ο γιος του, κάνει το απονενοημένο. Θέλοντας να σώσει τη ζωή του παιδιού του, βάζει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του, δέχεται μία σφαίρα και πεθαίνει!

Ο Γεράσιμος, παρά τον θυμό και την πικρία που είχε μέσα του για τον βαρυποινίτη πατέρα του, δεν μπορεί να αντέξει αυτό το γεγονός. Έτσι παίρνει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη και φυσικά από τη Στέλλα.

Υπάρχει όμως και δεύτερο θάνατος που θα αλλάξει τα δεδομένα στη σειρά «Σασμός». Ο λόγος για τον Άγγελο, ο οποίος βρίσκεται νεκρός χωρίς να γνωρίζει κάποιος, ποιος είναι αυτός που τον σκότωσε και για ποιο λόγο. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες υποψίες.

Από τη μία είχε μεγάλη κόντρα με την Καλλιόπη αλλά και τον Μαθιό για την περιουσία. Από την άλλη είχε εχθρό και τον Κώστα που δεν άντεχε με τίποτα να τον αντικρίζει δίπλα στην Άσπα.

Ο Αντώνης δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει στο ντούκου. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει τον ένοχο, με τον Μαθιό, μπαίνει στο στόχαστρο ως ο βασικός ύποπτος. Κι αυτό καθώς δεν είναι λίγες οι φορές  που είχε ανταλλάξει απειλές με τον Άγγελο.

Έτσι την ώρα που Βασιλική και Μαθιός ετοιμάζονται για τον γάμο τους, η αστυνομία, θα περάσει χειροπέδες στον Μαθιό την ημέρα που παντρεύεται!  Ο κόσμος της Βασιλικής θα γκρεμιστεί.

Το ζήτημα που προκύπτει πλέον είναι αν ο Μαθιός μπορέσει να αποδείξει πως είναι αθώος για τον θάνατο του Άγγελου; Ποιος ευθύνεται για τον θάνατό του τελικά; Μήπως ο Κώστας ή η καπετάνισσα;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts