Σασμός Spoiler: Ο Κώστας επιστρέφει και η Άσπα ζει ξανά τον εφιάλτη!

Σασμός Spoiler: Τίποτα δεν θα είναι εύκολο από εδώ και στο εξής για την Άσπα αφού θα ζήσει ξανά τον εφιάλτη το παρελθόντος και μάλιστα με πολύ πόνο και δάκρυα.

Παρ’ όλο που η ίδια δείχνει να έχει βρει ξανά την ευτυχία στο πλευρό του Άγγελου, του γιατρού του χωριού, όλα ξαφνικά θα αλλάξουν.

Ο εφιάλτης της ξαναζωντανεύει και παλεύει να ξεφύγει από τον πόνο και το σκοτάδι.

Ο Κώστας αποφυλακίζεται κι επιστρέφει στο χωριό, έτοιμος για μια νέα αρχή. Η Άσπα, όμως, τρομοκρατείται στην ιδέα ότι ο άνθρωπος που την κακοποιούσε συστηματικά θα κυκλοφορεί πάλι ελεύθερος.

Νόμιζε πως αυτή η πόρτα είχε πλέον κλείσει, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο Κώστας όχι μόνο επιστρέφει στο χωριό, αλλά προσπαθεί να εγκατασταθεί κανονικά ψάχνοντας για δουλειά. Φυσικά, δε θα έμενε για πολύ μακριά από την Άσπα.

Έτσι, με το που επιστρέφει την προσεγγίζει ξανά. Η Άσπα προσπαθεί να τον αποφύγει με κάθε τρόπο, στο «Σασμό». Δε θέλει να έχει καμία ανάμειξη με αυτόν τον άνθρωπο. Οποιαδήποτε επαφή μαζί του της προκαλεί πόνο και θλίψη.

Δεν μπορεί να ξεπεράσει όλα αυτά που της προκάλεσε. Η επιστροφή του Κώστα σπέρνει τον πανικό σε εκείνη και τους γύρω της. Η Άσπα τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί ο Κώστας να μάθει πως ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Άγγελου.

Με τον Άγγελο νιώθει ασφάλεια. Ο γιατρός είναι τρυφερός και στοργικός μαζί της, την υποστηρίζει και είναι πάντα δίπλα της. Ο ερχομός του Κώστα, όμως, θα τα αλλάξει όλα. Η Άσπα θα απομακρυνθεί προσπαθώντας να προστατέψει τον Άγγελο. Ο Άγγελος, όμως, θα προσπαθήσει να μείνει δίπλα της για ακόμη μια φορά.

Πώς θα αντιδράσει ο Κώστας όταν μάθει ότι η Άσπα έχει σχέση με τον Άγγελο, στο «Σασμό»; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts