Σασμός Spoiler: Ο Κώστας επιστρέφει ξανά στη ζωή της Άσπας! Τι θα γίνει με τον Άγγελο;

Σασμός Spoiler: Ο Κώστας είναι στη φυλακή, όπως παρακολουθούμε τώρα και μάλιστα όλοι περιμένουν πως θα βγει σε κανένα χρόνο, όμως εκείνος θα αποφυλακιστεί νωρίτερα. Κάτι που σημαίνει ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή της Άσπας, η οποία όχι μόνο έχει κάνει αίτηση διαζυγίου αλλά έχει προχωρήσει στη ζωή της, ζώντας έναν μεγάλο έρωτα με τον γιατρό, τον Άγγελο.

Την αποκάλυψη της επιστροφής του παραβατικού Κώστα, έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο Δημήτρης Γεωργαλάς ο οποίος στην ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξή του για το αν όντως επιστρέφει στο καστ του Σασμού, εκείνος απάντησε:

«Από όσο ξέρω, ναι. Ο Κώστας θα επιστρέψει και στο χωρίο, αλλά και ζωή της Άσπας. Θα βγει από τη φυλακή και θα τη-διεκδικήσει ξανά, παρά την αίτηση διαζυγίου. Με το που θα γίνει η δίκη του Αστέρη και θα μεταφερθούμε ενάμιση χρόνο μετά σεναριακά, τότε θα ανοίξει ξανά και η δική μου ιστορία με την Άσπα.

Έχει μετανιώσει που τη χτύπησε, και, μάλιστα άσχημα, δύο φορές;

Σίγουρα έχει μετανιώσει, γιατί την αγαπάει και δεν είναι κακός άνθρωπος. Ο Κώστας, είναι οξύθυμος, απαίδευτος, θύμα της οικονομικής κρίσης, άλλη ζωή της έταξε της Άσπας και άλλη της χάρισε και στο, τέλος μπλέχτηκε, με τους αρχαιοκάπηλους. Για να μπορέσει να δουλέψει μαζί τους, έγινε πιο σκληρός, άρα και επικίνδυνος, μη προβλέψιμος.

Τον δικαιολογείτε;

Σε καμία περίπτωση. ‘Ήταν λάθος τόσο η επιλογή του να εμπλακεί στο κύκλωμα των αρχαιοκαπήλων όσο και το ότι σήκωσε χέρι στη γυναίκα του – παραβατικές συμπεριφορές και οι δύο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ελπίζω να έχει μετανιώσει και για τα δύο στη φυλακή. Για μένα, ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος με συσσωρευμένο θυμό και οργή. Δεν έχει μεγαλώσει σωστά από την οικογένεια του ή δεν του έμαθαν καλά τα πράγματα για τη ζωή. Είναι και αυτός θύμα μιας πατριαρχικής κοινωνίας, που λέει ότι ο άντρας πρέπει να έχει το πάνω χέρι. Αν έβαζε κάτω τη λογική, οι πράξεις του θα ήταν σωστές και μετρημένες. Αλλά δεν είναι καλλιεργημένος, γι’ αυτό δεν ζυγίζει σωστά τις καταστάσεις, τον κυβερνά η παρόρμηση. Η απιστία της Άσπας τον έκανε και πιο ζηλιάρη. Αλλά ένας άνθρωπος είναι ζηλιάρης όταν είναι ανασφαλής. Νιώθει μέτριος, βλέπει παντού απειλές και εραστές. Μετά το δεύτερο ξυλοδαρμό, έχει χάσει το. παιχνίδι μαζί της. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει αυτή η καλοσυνάτη κοπέλα να τον εμπιστευθεί ξανά.

Θεωρείτε πως είναι ένας αρνητικός ρόλος;

Ναι, είναι ένας αρνητικός ρόλος, τον οποίο όμως το κοινό συμπονά και αυτό είναι παρήγορο για εμένα, που τον υποδύομαι. Ο κόσμος του δίνει ελαφρυντικά, ως ηττημένο. Κοιτάξτε, στο «Σασμό» οι ήρωες δεν είναι άσπρο ή μαύρο, καλοί ή κακοί. Είναι μια μίξη. Ο Μαθιός σαφώς είναι αρνητικός ήρωας, γιατί έχει σκοτώσει άνθρωπο. Κανένας απόλυτος έρωτας και καμιά βαθιά αγάπη δεν .δικαιολογεί την πράξη του. Δεν σκοτώνεις για κανέναν έρωτα, ούτε’ καν για το μεγαλύτερο της ζωής σου. Για εμένα, αυτός ό έρωτας είναι εγωιστικός, ανεκπλήρωτος, εμμονικός. Ο Μαθιός πάσχει. Ο Αστέρης, από την άλλη, είναι κι αυτός απρόβλεπτος και παθιασμένος. Ένιωσε ότι τον κορόιδεψε και ότι τον απογοήτευσε η Αργυρώ, ότι του έστησε πλεκτάνη η οικογένεια της και θόλωσε. Έτσι, μέσα στον καβγά με τον Πετρή, έγινε η μεγάλη ανατροπή στη ζωή του, με την εκπυρσοκρότηση του όπλου. Το πάθος του για την Αργυρώ ήταν κακός σύμβουλος. Οι ήρωες του «Σασμού» έχουν πολύ πάθος, πολλή ζωντάνια και πολεμούν ανάμεσα στον κακό και τον καλό τους εαυτό. Όταν ι πήγαμε για γυρίσματα στην Κρήτη, ωστόσο, ένιωσα όλη αυτή την αγάπη, τη φιλοξενία, τη ζεστασιά που διακρίνει τους Κρητικούς.

Ποιοι είναι οι ατόφιοι καλοί χαρακτήρες στο σίριαλ;

Ψύχραιμοι και συγκαταβατικοί χαρακτήρες είναι η Μαρίνα, που δεν θέλει ούτε βεντέτες ούτε τίποτα από όλα αυτά, ο Φραγκιαδάκης, που κρατά ως αστυνομικός και έξυπνος άνθρωπος τις ισορροπίες, και ο παπαΜιχάλης με την παπαδιά. Καλός και δίκαιος άνθρωπος είναι και η Βασιλική, ανυποψίαστη. Ακόμα και την Αργυρώ, που είναι καλή κοπέλα, δεν τη λες ψύχραιμη. Έγινε επιθετική και πήγε να πνίξει τον Αστέρη με το μαξιλάρι, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Αν και την τελευταία στιγμή το μετάνιωσε…

Πηγή: 7ΜέρεςTV

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts