Σασμός spoiler: Ο Κώστας χάνει ξανά τον έλεγχο και χειροδικεί εναντίον της Άσπας!

Σασμός: Η Αργυρώ εξομολογείται στους δικούς της ανθρώπους το πρόβλημα της υγείας της και όλοι προσπαθούν να βρουν συμβατό δότη για να προχωρήσει σε μεταμόσχευση.

Παράλληλα ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετρή. Από την άλλη ο Κώστας χτυπάει ξανά την Άσπα αλλά ο Μαθιός τον απολύει προκαλώντας την οργή του.

Οι Σταματάκηδες είναι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να πουλήσει ακόμη ένα κτήμα στον Άγγελο. Ωστόσο, είναι ένα κτήμα το οποίο η Καλλιόπη δεν θέλει να περάσει σε καμία περίπτωση στα χέρια του Βρουλάκη.

Όταν μάλιστα μαθαίνει πως ο γιος της έχει ήδη συμφωνήσει για την πώλησή του, εξοργίζεται και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να το εμποδίσει. Ο θυμός της, όμως, την κάνει να μη σκέφτεται καθαρά και έπειτα από μία συζήτηση με τη Βασιλική χάνει τον έλεγχο και της επιτίθεται.

Εκείνη, βέβαια, δεν είναι διατεθειμένη να ανεχθεί άλλες προσβολές από την Καλλιόπη και για πρώτη φορά έρχεται σε πλήρη σύγκρουση μαζί της. Η Αργυρώ, από την άλλη, καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα και της εξηγεί όλη την κατάσταση της υγείας της. Η Μαρίνα δεν μπορεί να το πιστέψει και λυγίζει.

Προσπαθεί να δώσει δύναμη και κουράγιο στην κόρη της, αλλά καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη. Η Αργυρώ ζητάει, όμως, απ’ όλους να μη μαθευτεί η περιπέτεια της υγείας της.

Κι ενώ νομίζει ότι το μεγάλο μυστικό της είναι ασφαλές, ο Αστέρης πρόκειται να βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο, ο οποίος χωρίς ακόμη να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι του ανοίγει την καρδιά του.

Ο Αστέρης συνεχίζει να προσεγγίζει τον Σταύρο προκειμένου να μαθαίνει νέα για τη ζωή της Αργυρώς. Αυτή η σχέση, όμως, που αναπτύσσει με τον Σταύρο τον οδηγεί σε μία συνάντηση με τον μικρό Πετρή.

Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον γιο της Αργυρώς, αγνοώντας ότι είναι γιος του. Αμέσως το αγοράκι τού κλέβει την καρδιά και ανάμεσα τους αναπτύσσεται ένας ιδιαίτερες δεσμός. Κι ενώ οι μέρες περνούν, η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει παρά τη φαρμακευτική αγωγή που παίρνει και την προσπάθεια των γιατρών.

Η κοπέλα συνεχίζει να πηγαίνει στο νοσοκομείο και ο γιατρός που την εξετάζει της προτείνει την έσχατη λύση. Πρέπει άμεσα να βρουν συμβατό’ δότη προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα σε μεταμόσχευση.

Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ, αλλά κανείς δεν του επιβεβαιώνει τις υποψίες του. Την ίδια στιγμή, ο Πρόδρομος πιέζεται από τον Αντώνη αλλά και τον Γεράσιμο να συνεργαστεί μαζί τους για να γλιτώσει τη φυλακή.

Εκείνος, όμως είναι διστακτικός, καθώς ξέρει πως αν μάθει κάποιος πως δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία θα κινδυνεύσει η ζωή του. Παράλληλα, η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της αλλά και τους γύρω της, οι οποίοι ανησυχούν πολύ για την εξέλιξη της υγείας της.

Οι γιατροί που παρακολουθούν την Αργυρώ αλλά και οι δικοί της άνθρωποι προχωρούν σε μία σειρά εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την κοπέλα. Η διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται για αρκετές ημέρες και όλοι ελπίζουν πως κάποιος από την οικογένεια της θα βρεθεί συμβατός και θα μπορέσουν να προχωρήσουν στο χειρουργείο.

Εν τω μεταξύ, η Άσπα έχει ακόμη μία φορά μία συνάντηση με τον Κώστα και έχουν μία έντονη συζήτηση. Ωστόσο, ο Κώστας χάνει ξανά τον έλεγχο και χειροδικεί και πάλι εναντίον της.

Η είδηση αυτή διαδίδεται αρκετό γρήγορα, προκαλώντας την έκρηξη του Μαθιού, ο οποίος είχε προειδοποιήσει τον Αστέρη να μην τον προσλάβουν. Γι’ αυτό αντιδρά άμεσα και τον διώχνει από τη δουλειά. Εκείνος όμως, δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει έτσι αυτό. Για να τον εκδικηθεί, προχωράει σε μία κίνηση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το My TV, ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, η οποία, όσο τον γνωρίζει καλύτερα, ρίχνει τίς άμυνες της απέναντι του. Ένα απρόβλεπτο τηλεφώνημα, ωστόσο, 8α ταράξει τις ισορροπίες και θα θέσει τον Μαθιό σε κίνδυνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts