Σασμός spoiler: Ο λόγος που εξαφανίστηκε ο Παύλος Βρουλάκης

Σασμός: O Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος υποδύεται τον παπά Μιχάλη της πετυχημένης σειράς, Σασμός έδωσε το απόλυτο spoiler για το νέο κύκλο!
Αποκάλυψε τον λόγο που εξαφανίστηκε ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας.
Ο παπά Μιχάλης γνώριζε πως ο Παύλος Βρουλάκης είναι ζωντανός και μάλιστα ήταν αυτός που τον βοήθησε να φύγει από την Κρήτη πριν από 20 χρόνια, προκειμένου να σταματήσει η βεντέτα και έδωσε το spoiler για τον Σασμό!

«Το σημαντικό είναι ότι μπαίνουν καινούργια πρόσωπα, που θα δώσουν πραγματικά πολύ μεγάλες ανατροπές. Ένας εξ αυτών είναι ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος που υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί 20 χρόνια.» ανέφερε στην αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου ο Μιχάλης Αεράκης!

Και πρόσθεσε: «Ο παπάς τα ξέρει όλα, διότι έχουν την ίδια ηλικία και ήταν συμμαθητές. Μαζί έχουν στήσει μια ολόκληρη σκηνοθεσία για να φύγει, για να σταματήσει η βεντέτα, αλλά ο Παύλος επανέρχεται. Γιατί επανέρχεται; Θα το δούμε τον Σεπτέμβριο»!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts