Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός παθαίνει κρίση

Σασμός: Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στο νέο κύκλο της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Alpha. Τα spoilers δίνουν και παίρνουν από τώρα.
Οι ώρες μέσα στο κελί περνούν δύσκολα για τον Μαθιό Σταματάκη, στη σειρά Σασμός. Οι κατηγορίες για τον Άγγελο Βρουλάκη, τον βυθίζουν στην απόλυτη θλίψη. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως δε θα έβαφε ξανά τα χέρια του με αίμα, όμως κανείς δε τον πιστεύει.

Η Καλλιόπη είναι σε απόγνωση. Ο γιος της φυλακίστηκε και η οργή της είναι τεράστια. Συνεχίζει να κατηγορεί τους Βρουλάκηδες για το μεγάλο κακό που βρήκε την οικογένειά της, για άλλη μια φορά.

Η κατάσταση θα ξεφύγει, όταν στο νησί επιστρέψει ο Παύλος Βρουλάκης. Μόλις οι Σταματάκηδες ενημερωθούν για την επιστροφή του, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Το μόνο που ζητάει εκείνος, είναι να κάνει την οικογένεια αυτή να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα..

Viral ΕίδησηΣασμός: Η φωτό από τα γυρίσματα που ανέβασε η «Στέλλα» μαζί με τον Αστέρη!

Μόλις ο Μαθιός ενημερωθεί για τις προθέσεις του, στη σειρά Σασμός, θα τρελαθεί μέσα στο ίδιο του το κελί! Ο Παύλος Βρουλάκης έχει βάλει στόχο να σκοτώσει κάποιον Σταματάκη και ο Μαθιός δε βρίσκεται έξω, για να τον εμποδίσει.

Ο Αστέρης και ο Νικηφόρος κινδυνεύουν από τα χέρια του. Βέβαια, αυτό που δε γνωρίζει κανείς, είναι ότι ο Παύλος είναι διατεθειμένος για όλα.. Είναι ικανός να σκοτώσει ακόμη και γυναίκα, κάτι που απαγορεύεται στις βεντέτες. Αυτό κάνει τον Μαθιό να τρέμει και για την τύχη της Βασιλικής.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts