Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος θα είναι αυτός που θα χωρίσει Μαθιό-Βασιλική!

Σασμός spoiler: Με όλα τα spoilers που κυκλοφορούν τελευταία μάλλον ο β’ κύκλος θα φέρει μαζί του εκπλήξεις που ούτε μπορούμε να φανταστούμε.

Κι όμως, λοιπόν, δεν θα καταφέρουν να είναι μαζί μέχρι το τέλος! Ο λόγος για τον Μαθιό και την Βασιλική, οι οποίοι όπως φαίνεται θα τραβήξουν πολύ σύντομα χωριστούς δρόμους στην σειρά Σασμός. Την απόφαση αυτή θα την πάρει η Βασιλική. Γιατί όμως; Τι θα την οδηγήσει σε αυτό και ποιος ο ρόλος του Νικηφόρου;

Ο Νικηφόρος, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς Σασμός, χάνει το μυαλό του με την σύλληψη του Μαθιού. Ο ήρωας, προσπαθεί να πιστέψει τον θείο του, όμως δε μπορεί. Κάτι μέσα του τον προβληματίζει με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να αλλάζει ριζικά.

Η μητέρα του, Βασιλική, παλεύει να σταθεί στα πόδια της με όλη αυτή την ιστορία, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Η γυναίκα βλέπει τον γιο της να υποφέρει. Τότε, καταλαβαίνει πως ο Μαθιός δεν έχει κάνει καλό στη ζωή τους. Αντίθετα, από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους, ξεκίνησαν οι εντάσεις και τα προβλήματα. Έτσι, παίρνει την μεγάλη απόφαση να τον χωρίσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts