Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κάνει… τεστ DNA! Τι θα δείξει και πώς θα αντιδράσουν οι Βρουλάκηδες;

Σασμός Spoiler: Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Alpha θα συνεχίσουν να είναι αναπάντεχες και σχεδόν… σοκαριστικές.

Ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις αναπάντεχες εξελίξεις κι όσα θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την αθώωση του Αστέρη μετά την κατάθεση της Σεμίνας όμως την ίδια ώρα θα δούμε την Αργυρώ να επιστρέφει στα Γιάννενα απογοητευμένη, έπειτα από την έκβαση που παίρνει η δίκη του Αστέρη για το φόνο του Πετρή. Από την άλλη ο Αστέρης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του και δίνει το τελειωτικό χτύπημα στην Καλλιόπη καθώς παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει στα Γιάννενα.

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός πιέζει την Βασιλική να επισημοποιήσουν τη σχέση τους δίχως να τον ενδιαφέρει για τα κακόβουλα σχόλια που θα ακουστούν.

Πάμε όμως να το πάρουμε από την αρχή. Μαθιός και Βασιλική κάνουν επίσημο τον έρωτα τους. Της ζητάει μάλιστα να παντρευτούν και εκεί τα χαλάει.

Με τον Μαθιό μάλιστα να θέλει να μάθει αν ο Νικηφόρος είναι γιος του.

Θα τον πείσει μάλιστα να κάνουν τεστ DNA, για να μάθει όλη την αλήθεια.

Ο Νικηφόρος όμως, μόλις βγουν τα αποτελέσματα σκίζει τα χαρτιά. Και λέει πως δεν θέλει να μάθει τίποτα.

“Για μένα είσαι ο πατέρας μου, και δεν χρειάζομαι αυτά τα χαρτιά για να το μάθω. Και σκίζει τα αποτελέσματα.

Πρόσεχε τι λες Νικηφόρε, γιατί σε λίγο καιρό θα τον κυνηγάς να τον σκοτώσεις…

Από την άλλη, η Καλλιόπη είναι σε έκρυθμη κατάσταση. Έχασε τα παιδιά της, την περιουσία της (ένα μεγάλο μέρος) και μένει τελικά μόνη.

Η μεγάλη αρχόντισσα, τελικά μόνη και χωρίς δύναμη…

Θα την δούμε μάλιστα να βάφει τα χέρια της με αίμα, στο τέλος της σεζόν. Καθώς βλέπει πως ο Άγγελος έχει ξεφύγει. Του στήνει φονικό μπλόκο και τον βγάζει από την μέση.

Αυτό όμως θα είναι και το τέλος της. Καθώς όλοι θα στραφούν εναντίον της. Και θα απομονωθεί.Λίγο πριν το φινάλε μάλιστα θα βρει το ίδιο τραγικό τέλος όπως και ο Άγγελος, θα πληρωθεί δηλαδή με το ίδιο νόμισμα. Οι Βρουλάκηδες θα την στείλουν στον άλλο κόσμο. Έτσι θα τελειώσει την διαδρομή της στον Σασμό η Καλλιόπη. Τέτοιο φινάλε δεν θα το πιστεύετε…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts