Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος ξεφεύγει και βάφει τα χέρια του με αίμα!

Σασμός Spoiler: Οι αναπάντεχες εξελίξεις θα φέρουν τον Νικηφόρο μπροστά σε πολλά διλήμματα αλλά και πολύ πόνο και θυμό. Και κάπως έτσι δεν θα αργήσει να έρθει το κακό για τον νεαρό γιο της Βασιλικής.

Ο Νικηφόρος ξεπερνάει κάθε όριο, στη σειρά Σασμός. Η αλήθεια που έρχεται θα τον τσακίσει ψυχολογικά, οδηγώντας τον σε σκοτεινά κι επικίνδυνα μονοπάτια. Ο αγαπημένος αυτός χαρακτήρας θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, αφήνοντας άφωνο το τηλεοπτικό κοινό.

Παρόλο που ο πατέρας του, ο Στεφανής, τον απογοήτευσε ως πρότυπο, ο Νικηφόρος συνεχίζει να του έχει αδυναμία και να θρηνεί για αυτόν τον θάνατο. Όταν ανακαλύψει πως τελικά δε τον σκότωσε ο Αμερικάνος, κάτι θα σπάσει μέσα του…

Η υπόθεση του Στεφανή ανοίγει ξανά. Ο Μαθιός αποκαλύπτεται και ο εφιάλτης ξεκινά. Ο Νικηφόρος βάφει τα χέρια του με αίμα, σκορπίζοντας τον τρόμο στη σειρά Σασμός. Αποκαλύψεις για τη συνέχεια έκανε ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, στο περιοδικό TiVi, στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Νικηφόρος θα είναι άλλος άνθρωπος, θα εναντιωθεί σε όλους και σε όλα. Και θα το κάνει με την αγριότητα της ορεινής Κρήτης, στην οποία αναφέρεται η σειρά, δηλαδή τον τόπο που του έχει διδάξει πως να φέρεται.

«Όταν μάθει αυτό που βλέπουμε στη σειρά Σασμός έναν χρόνο τώρα, ο Νικηφόρος θα αντιδράσει όπως έχει μάθει να αντιδρούν οι άντρες του χωριού του. Όταν κάποιος έχει μια διαφωνία με κάποιον άλλον, βγαίνουν τα κουμπούρια».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts