Σασμός spoiler: Ο Πετρής πέφτει νεκρός από τον Αστέρη

Οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» είναι πολλές και συνταρακτικές.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ο Αστέρης δολοφονεί με δική του θέληση τον Πέτρο. Είναι πεπεισμένος πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και συνεχίζει την βεντέτα, δίχως έλεος. Αργότερα, όταν μαθαίνει πως ο Πέτρος ήταν αθώος, καταρρέει από τις ενοχές και τις τύψεις. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως σκότωσε έναν άνθρωπο άδικα… Όλα αυτά, στο αγαπημένο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη. Τα αλλάζει όμως στη σειρά; Πώς θα πέσει νεκρός ο Πετρής;

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Πέτρος θα πεθάνει από τα χέρια του Σταματάκη. Θα ακολουθήσουν το βιβλίο, όχι, όμως, κατά γράμμα. Ο Πέτρης θα μάθει για τη σχέση της αδελφής του με τον εχθρό και θα εξοργιστεί.

Θα πάει να λογαριαστεί με τον Αστέρη, με αποτέλεσμα οι δυο τους να βρίσκονται αντιμέτωποι. Ο Πέτρος θα πάρει πρώτος το όπλο στα χέρια του και θα σημαδέψει τον άνθρωπο που τόλμησε να πλησιάσει την αδελφή του. Ο Αστέρης, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, σκοτώνει τον Πέτρο, στη σειρά Σασμός. Το όπλο εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει θανάσιμα τον νεαρό πρωταγωνιστή. Το σοκ είναι τεράστιο.

Οι κρίσεις πανικού επιστρέφουν για την Αργυρώ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, οι Βρουλάκηδες καταρρέουν. Ο Αστέρης χάνει το μυαλό του. Μία στιγμή που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές, έρχεται σε περίπου έναν μήνα…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts