Σασμός spoiler: Ο Σταύρος τρέχει στα δικαστήρια την Αργυρώ για το παιδί

Σασμός spoiler: Η κατάσταση ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ στο Σασμό φαίνεται να ξεφεύγει αφού η κοπέλα έχει χάσει τον εαυτό της και δεν ξέρει αν μπορεί να στηρίξει την επιλογή της, να μείνει δηλαδή μαζί με τον Σταύρο.

Εκείνος έχει αρχίσει αντιλαμβάνεται, πως ο νους της γυρίζει και πάλι στον Αστέρη κάτι, που επιβεβαιώθηκε από την τυχαία συνάντηση, που είχαν όλοι μαζί. Εκείνος έχει πάρει την τελική του απόφαση να χωρίσουν και της το ανακοίνωσε.

Αυτό, που δεν περίμενε με τίποτα η Βρουλάκη όμως είναι η εξέλιξη, που θα έχουν για το ποιος εν τέλει θα κρατήσει τον μικρό Πετρή. Ο Σταύρος της ανακοινώνει, πως έχει δεθεί μαζί του και πως θέλει να τον πάρει μαζί του, ρισκάροντας ακόμα και να την πάει δικαστικά για το ζήτημα.

«Σου είπα ότι θα γυρίσω στα Γιάννενα Αργυρώ και εσύ δεν έκανες τίποτα», λέει ο Σταύρος στην Αργυρώ και εκείνη τον κοιτάζει σοκαρισμένη: «Εμένα, το παιδί, δεν μας σκέφτεσαι;».

«Μόνο εσάς σκέφτομαι αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, δεν το βλέπεις; Θα πάω κι αν αποφασίσεις ότι θέλεις να ζήσεις μαζί μου, ξέρεις πού θα με βρεις», της απαντάει, κάνοντας της ξεκάθαρο πως δε θα περιμένει να ηρεμήσει η κατάσταση με τους Σταματάκηδες για να ζήσει με την οικογένειά του. Η Αργυρώ με τρεμάμενη φωνή του απαντάει: «Ωραία, έχω κάνει πολλά λάθη, το καταλαβαίνω, αλλά κατάλαβέ με κι εσύ. Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας;».

Ο Σταύρος όμως δεν παίρνει από λόγια: «Σου δίνω τη λύση, πάμε να φύγουμε από εδώ, μακριά από όλους και από όλα, να ηρεμήσουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας».

«Μη μου ζητάς να αλλάξω πάλι τη ζωή μου εξαιτίας του, δεν το βλέπω σαν λύση αλλά σαν ήττα, δεν καταλαβαίνεις;», του λέει η Αργυρώ αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση: «Καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να δείχνω μόνο εγώ κατανόηση».

Viral Είδηση: Σασμός: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του παπά Μιχάλη: «Μέχρι τα 25 μου η ζωή μου ήταν κόλαση»

Bonus Video:

tv 24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts