Σασμός spoiler: Ο Τάσος διώχνει τη Σοφία από το σπίτι! «Όταν γυρίσω να έχεις φύγει, τελειώσαμε»

Σασμός: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη υποδύεται με μεγάλη επιτυχία την Σοφία, τη μαμά της Στέλλας, στην καθημερινή σειρά του Alpha.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης (9/3) και μίλησε για όλα ενώ φυσικά έδωσε και spoiler για τον Σασμό.
Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype και ο Σπύρος Σαραφιανός που υποδύεται τον Τάσο. Απόψε το βράδυ λοιπόν θα τον δούμε να διώχνει τη Σοφία από το σπίτι.

Viral Είδηση: Σασμός: Η απόφαση του ALPHA για τη σειρά – Οι μεγάλες αλλαγές

«Σοφία έχεις πέντε λεπτά; Λοιπόν κοίτα να δεις. Πάρε μια βαλίτσα, βάλε μέσα τα πράγματά σου και φύγε. Αν δεν σου φτάνει πάρε τη μεγάλη, τη μπλε. Κοίτα να δεις, αν είναι κάτι σοβαρό χωρίζουμε, μη γυρίσεις, θα γίνουν όλα γρήγορα και με αξιοπρέπεια, αν όμως δεν είναι κάτσε και σκέψου. Όταν γυρίσω δεν θέλω να σε βρω εδώ, να έχεις φύγει, τελειώσαμε», θα πει μεταξύ άλλων ο Τάσος στη Σοφία στο αποψινό επεισόδιο και λίγο μετά θα το εξομολογηθεί στην κόρη τους, Στέλλα, η οποία θα είναι με το μέρος του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts