Σασμός Spoiler: Ποια είναι η Ανθούλα και γιατί την έκλεισε σε ίδρυμα η Καλλιόπη;

Σασμός: Ποια είναι η ηθοποιός που παίζει την Ανθούλα και έχει σχολιαστεί για το έντονο βλέμμα της;

Τελικά οι εφιάλτες που βλέπει όλο αυτό το διάστημα η Καλλιόπη στο Σασμό του Alpha κρύβουν μια άγνωστη και πονεμένη ιστορία. Η καπετάνισσα των Σταματάκηδων είχε κλείσει σε ίδρυμα την Ανθούλα και το μωρό της για αυτό και βασανίζεται από τύψεις. Πως θα αντιδράσει όμως ο Άγγελος όταν θα μάθει την αλήθεια;

Μέχρι να φτάσουμε στην αποκάλυψη αυτού του μεγάλου μυστικού, η οικογένεια του Αστέρη του χρωστά μεγάλη ευγνωμοσύνη που ως γιατρός του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες μετά το ατύχημά του και του έσωσε τη ζωή. Ο Άγγελος έρχεται πιο κοντά με την οικογένεια και αυτό θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την αγωνία μας γιατί Μαθιός και Αστέρης είναι τα ξαδέλφια του και κανείς δεν το ξέρει.

Πάντως η περιπέτεια του Αστέρη θα φουντώσει ξανά τον έρωτά του με την Αργυρώ η οποία στέκεται κοντά του λέγοντας «’Εφτανε μια στιγμή για να καταλάβω ότι είσαι τα πάντα για εμένα». Η Αργυρώ διατρέχει όμως μεγάλο κίνδυνο να αποκαλυφθεί ο έρωτάς τους και βρίσκει απροσδόκητο σύμμαχο την Βασιλική που την φυγαδεύει από το νοσοκομείο πριν πέσει πάνω στο Μαθιό. Τελικά ως ηρωίδα η Βασιλική αποδεικνύεται η πιο καλοσυνάτη από όλους! Οι χρήστες του Twitter την θεώρησαν όμως, τη… χειρότερη για να φυλάει τον Αστέρη!

Την βοήθησε ή την τιμώρησε;
Σε έναν από τους εφιάλτες της, η Καλλιόπη είδαμε να ταλαιπωρείται από το…φάντασμα της Ανθούλας που της επιστρέφει το χρυσό σταυρό – δώρο που είχε δώσει για την γέννηση του γιού της. Αυτό που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ξεπερνά κάθε φαντασία, αφού μαθαίνουμε πως η Καλλιόπη είχε κλείσει σε ίδρυμα μαμά και παιδί. Για να μην μάθει κανείς ότι έχει γεννήσει το γιό του Βρουλάκη; Για να την τιμωρήσει; ‘Η για να μην μαθευτεί και ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος μεταξύ των δύο οικογενειών; Σίγουρα το τελευταίο. ‘Οσο και να φαίνεται περίεργο, είναι λογικό γιατί η βεντέτα μετά, θα είχε ως θύματα έναν από τους δικούς της γιούς, για αυτό και ήθελε να προστατεύσει τον Μαθιό και τον Αστέρη.


Η ηθοποιός….μυστήριο
‘Ολοι μας έχουμε αναρωτηθεί ποια είναι η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Ανθούλα και θα την δούμε περισσότερο ως flashback στα επόμενα επεισόδια σε νεαρή ηλικία, όπου θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε τη ζωή της. Η νεαρή ηθοποιός με τα εκφραστικά μπλέ μάτια ως φάντασμα είναι η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου. Εκτός από ηθοποιός είναι σκηνοθέτης και θεατροπαιδαγωγός. Αυτά τα έντονα μάτια και το αγγλοσαξωνικό προφίλ της έχουν εξήγηση καθώς η μαμά της είναι Ιρλανδή. «Κρατάω από την χώρα των τρελών παραμυθάδων! Από πολύ πολύ πολύ μικρή ήξερα ότι θέλω να γίνω σαν τον παππού μου εκεί: Ένας μάγος που ζωντανεύει ιστορίες! Δεν ξέρω αν αυτό ονομάζεται σκηνοθέτης. Ξέρω ότι είναι αυτό που αγαπάω να κάνω» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Η Νατάσα Κοσμίδου είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια στο χώρο του θεάτρου με την διπλή της ιδιότητα ως σκηνοθέτης και η ηθοποιός.

*Ως μεγαλύτερη βέβαια σε ηλικία την Ανθούλα θα την ενσαρκώσει άλλη ηθοποιός και σύντομα θα σας έχουμε νέες αποκαλύψεις.

Πηγή: Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts