Σασμός spoiler που σοκάρει! Ο Σταύρος πέφτει νεκρός! Ποιος ο δολοφόνος του;

Σασμός spoiler: Νεκρός θα πέσει ο Σταύρος, σκορπίζοντας για ακόμη μια φορά τον θρήνο, στη σειρά Σασμός. Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα μείνουν άναυδοι, μόλις αντικρίσουν τον Σταύρο να κείτεται στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του…

Όλα ξεκινούν, όταν το ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει. Ο Σταύρος, πεπεισμένος πως η γυναίκα του φλερτάρει με τον πρώην της, οδηγείται στα δικαστήρια. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με το παιδί να βρίσκεται στη μέση..

Ο χωρισμός είναι μονόδρομος. Όσο κι αν η Αργυρώ παλεύει να τον κρατήσει κοντά της, είναι μάταιο. Ο Σταύρος θέλει και το διαζύγιο, αλλά και το μωρό. Θέλει να επιστρέψει πίσω στα Γιάννενα, ξεγράφοντας τους Βρουλάκηδες.

Ο αδελφός του ο Βαγγέλης παραμένει μπλεγμένος με τοκογλύφους. Εκείνοι, συνειδητοποιώντας πως ο τύπος δε χαμπαριάζει από απειλές, αποφασίζουν να χτυπήσουν άλλο μέλος της οικογένειας…

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση και τον Ανδρέα Θεοδώρου, ο Σταύρος πέφτει νεκρός στο έδαφος, από τους τοκογλύφους που απειλούν τόσα χρόνια τον αδελφό του, στη σειρά Σασμός.

Η είδηση αυτή σκάσει σαν βόμβα, καθώς η Αργυρώ έχει χάσει και πατέρα, και αδελφούς και τώρα χάνει και σύζυγο. Ο Αστέρης προσπαθεί να την παρηγορήσει, όμως εκείνη δε θέλει ούτε να τον βλέπει μπροστά της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts