Σασμός Spoiler: Σε απόγνωση Καλλιόπη και Στέλλα με την εξέλιξη της δίκης!

Σασμός Spoiler: Η πολύκροτη δίκη του Αστέρη Σταματάκη ξεκινάει στην σειρά Σασμός και όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τι θα αποφασίσουν οι δικαστές. Θα αθωωθεί ή όχι ο Αστέρης για την δολοφονία του Πετρή Βρουλάκη και για ποιο λόγο Καλλιόπη και Στέλλα θα βρεθούν σε απόγνωση με την εξέλιξη της δίκης στην σειρά Σασμός; Τι θα συμβεί και θα ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα τους;

Η δίκη ξεκινά και ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα, φέρνοντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο. Τα επιχειρήματα της νεαρής δικηγόρου καταρρέουν το ένα μετά το άλλο και ο πανικός κυριεύει την ίδια αλλά και την οικογένεια του Αστέρη.

Μαθιός και Καλλιόπη ελπίζουν σε ένα θαύμα. Ο Αστέρης ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και βλέπει το μέλλον του να καταστρέφεται δεν τον νοιάζει τίποτα καθώς με την εμφάνιση της Αργυρώς στην δίκη, το μυαλό του και η σκέψη του είναι εκεί. Δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τις αναμνήσεις του μαζί της και έτσι δεν κάνει τίποτα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Η Αργυρώ και η Καλλιόπη βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει στην δίκη και τις πιθανότητες να λιγοστεύουν στην σειρά Σασμός έρχονται σε απόγνωση. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα οποιαδήποτε εμπόδια ή όχι;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts