Σασμός Spoiler: Στη φυλακή πακέτο o Ευθύμης και o Μαθιός;

Ο Μαθιός και ο Ευθύμης θα μπουν στη φυλακή, για διαφορετικούς λόγους, στη σειρά Σασμός.

Μετά τη δολοφονία του Πάνου, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Ο Ευθύμης σκοτώνει εν ψυχρώ τον βοηθό του, κατηγορώντας τον Μαθιό για τον θάνατό του.

Αποδεικτικά στοιχεία εντοπίζονται στο αμάξι του Σταματάκη και ο κλοιός στενεύει. Ο ίδιος φοβάται πως εάν συλληφθεί για μια δολοφονία που δεν έκανε, σύντομα θα αποκαλυφθεί και η αλήθεια για τον Στεφανή!

Προκειμένου να γλιτώσει, ο Μαθιός φεύγει για λίγο στο βουνό. Μη μπορώντας, όμως, να αντέξει την πίεση, επιστρέφει και παραδίνεται στην αστυνομία. Ο Αντώνης και η Αιμιλία τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια και τον διαβεβαιώνουν πως για να μη μπει στη φυλακή, πρέπει να τους βοηθήσει να πιάσουν τον Ευθύμη, στη σειρά Σασμός.

Έτσι, οι δυο τους κρατούνται για λίγο στο αστυνομικό τμήμα, με την Αιμιλία να δίνει εντολή για να αποφυλακιστεί ο Μαθιός! Ο Ευθύμης παραμένει στο κελί, εξοργισμένος! Το μόνο που ζητάει είναι να αφεθεί άσχημα ελεύθερος…

Γιατί τον κρατάνε και τι προσπαθούν να αποδείξουν; Θα καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη του; Όλα κρέμονται από μια κλωστή..

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts