Σασμός spoiler: Τι δένει τον Παύλο Βρουλάκη με τη μητέρα της Στέλλας; Το άγνωστο παρελθόν τους

Σασμός spoiler: Με απρόσμενες εξελίξεις που θα φέρουν τα νέα πρόσωπα ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό την ώρα που ο Άγγελος κηδεύεται και η οικογένεια Βρουλάκη θρηνεί την εμφάνισή του κάνει ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος θεωρούνταν χαμένος.

Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται, φέρνει το δικό του ατέρμονο μίσος για τους Σταματάκηδες ωστόσο θα ζήσει κι εκείνος μια προσωπική τραγωδία.

Τι θα μάθει ο Παύλος Βρουλάκης και ποια η σχέση που τον συνδέει με τη μητέρα της Στέλλας, Σοφία;

Ο Παύλος Βρουλάκης πριν χαθεί, είχε παντρευτεί την καλύτερη φίλη της Σοφίας, την εισαγγελέα Αιμιλία Ξενάκη (Γιώτα Φέστα). Μετά το χαμό του, εκείνη βυθίστηκε στο πένθος και βρήκε παρηγοριά στον κολλητό φίλο του άντρα της, Δημήτρη Μαραθάκη (Μάνος Πετούσης). Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και όταν ο Παύλος επιστρέφει το μαθαίνει και νιώθει βαθιά προδομένος από τους δύο ανθρώπους που έχει αγαπήσει περισσότερο από ποτέ στη ζωή του. Τη γυναίκα του και τον κολλητό του φίλο! Στο πλευρό της Αιμιλίας θα σταθεί όσο καμία, η παλιά της φίλη Σοφία και θα βρεθεί σε ένα μεγάλοι δίλλημα!

Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts