Σασμός spoiler: Το ανατρεπτικό τέλος – Η μια παντρεύεται η άλλη πεθαίνει

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ανατρεπτικό θα είναι το τέλος του τρίτου κύκλου με την μία να παντρεύεται και την άλλη να πεθαίνει.

Η σειρά Σασμός που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Μίνωας» το 2019 είναι γεγονός πως έχει ήδη πάρει το φως για την επόμενη, τρίτη κατά σειρά, σεζόν που θα βρίσκεται στον αέρα.

Πώς να μην το πάρει άλλωστε από την στιγμή που είναι μια σειρά που χτυπάει κόκκινο σε τηλεθέαση και το κοινό την έχει λατρέψει τόσο πολύ; Μπορεί ακόμα η παραγωγή να μην έχει αποφασίσει ποιών ηρώων οι ιστορίες θα εξελιχθούν όμως το TV24 έκανε ρεπορτάζ, μίλησε με ανθρώπους-κλειδιά και σήμερα σας αποκαλύπτει τα πιο σοκαριστικά σκηνικά που θα δούμε στον τρίτο κύκλο του «Σασμού». Σίγουρα είναι περισσότερα από δυο, αλλά εμείς σε δυο θα επικεντρωθούμε σήμερα…

Η αλήθεια είναι πως το κοινό από τον πρώτο κύκλο περίμενε τον θάνατο της ηρωίδας που υποδύεται με μαεστρία η Όλγα Δαμάνη, της γιαγιάς Ειρήνης, αλλά αυτό όχι μόνο δεν συνέβη ποτέ αλλά και φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός αναλαμβάνει και περισσότερη δράση. Είναι από τις ηρωίδες που θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο, όμως καλά επιβεβαιωμένες πηγές του περιοδικού μας λένε πως το μέλλον της θα είναι σύντομο και συγκεκριμένα πως θα κρεμαστεί αφού κρύβει και άλλα μυστικά από την οικογένειά της.

Τι θα ήταν ένα χωριό σαν την Άνω Ποριά χωρίς την καθοδήγηση από έναν νομικό; Τίποτα! Άρα η Στέλλα Καμαριωτάκη διά σώματος Ευγενίας Σαμαρά θα συνεχίσει να μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια της Κρήτης προκειμένου να υπερασπιστεί τους πολύπαθους ήρωες της σειράς αλλά οι γονείς της δεν θα είναι στο πλευρό της να την καμαρώνουν.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη που υποδύεται τη μητέρα της Σοφία αλλά και ο τηλεοπτικός της πατέρας Τάσος (Σπύρος Σαραφιανός) δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο. Η αποχώρησή τους θα γίνει με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο που δεν θα συνδέεται με κάποια απώλεια αλλά με την απόφασή τους να ταξιδέψουν και να ζήσουν μακριά από το νησί. Σε ό,τι αφορά στα προσωπικά της Στέλλας, να είστε σίγουροι πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με ήρωα που θα μπει στον επόμενο κύκλο.

Ξέρουμε από το πρώτο επεισόδιο του «Σασμού» πως οι Σταματάκηδες έχουν έχθρα με τους Βρουλάκηδες, αλλά ποτέ δεν αποσαφηνίστηκε από πού ξεκίνησε αυτή. Κυρίες και κύριοι, το TV24 έψαξε βαθιά στις οικογένειες των αγαπημένων του ηρώων και έμαθε γιατί η Καλλιόπη δεν θέλει για νύφη της την Αργυρώ Βρουλάκη.

Δεν είναι τα χωράφια ούτε ο έρωτας του Παύλου με την Καλλιόπη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ούτε ο θάνατος της Ανθούλας Σταματάκη φταίει που οι δύο αυτές οικογένειες της Κρήτης αποφεύγουν να ανταλλάξουν καλημέρα. O λόγος, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς μέσα από φλας μπακ, είναι μεγαλύτερος και ξεκινάει πολλά χρόνια πριν. Τότε που ο Μάνθος Σταματάκης είχε σχέση με τη Δέσπω Βρουλάκη.

Ο πρώτος έπεσε από το άλογο μια μέρα και σκοτώθηκε και η μητέρα του κατηγόρησε τη Δέσπω για τον θάνατό του. Θεώρησε πως αν δεν είχε σχέση μαζί της και δεν πήγαινε να τη βρει, ο γιος της θα ζούσε. «Την κακορίζικη… σκότωσε τον γιο μου, το παλικάρι μου. Όλα από εκείνη ξεκίνησαν και δεν θα ησυχάσω αν δεν τη δω και εκείνη στο χώμα», είχε πει τότε μεταξύ άλλων και φαίνεται πως η κατάρα της έπιασε αφού λίγο καιρό αργότερα η Δέσπω εμφάνισε καρκίνο. Η αρρώστια άρχισε να την κατατρώει με αποτέλεσμα να κλείσει και εκείνη τα μάτια της, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά της. Η κατάρα όμως δεν έμεινε εκεί.

Συνεχίστηκε όταν η Ανθούλα Σταματάκη, η αδελφή του Βασίλη, ερωτεύτηκε τον Μάρκο Βρουλάκη. Όσοι και αν της είπαν να τον ξεχάσει, εκείνη δεν μπόρεσε να τον βγάλει από το μυαλό της και γι’ αυτόν τον λόγο η Καλλιόπη την έστειλε στην Αθήνα, χωρίζοντας έτσι το αγαπημένο ζευγάρι. Η Ανθούλα γέννησε εκεί τον καρπό του έρωτά τους, ο Μάρκος δεν το έμαθε ποτέ καθώς η μητέρα του, Ειρήνη, έκρυψε το γράμμα που του είχε γράψει μετά τη γέννα της, αφού δεν ήθελε οι δυο τους να έχουν συνέχεια και δόθηκε ψυχή τε και σώματι στη Μαρίνα. Το παιδί του Μάρκου και της Ανθούλας, ο Αγγελος, βρέθηκε στην Κρήτη αρκετά χρόνια αργότερα για να βρει τις ρίζες του αλλά πέθανε, επιβεβαιώνοντας σε όλους πως η κατάρα υπάρχει.

Η κατάρα στη νέα γενιά

Η Καλλιόπη Σταματάκη, η Ειρήνη Βρουλάκη και ο ανιψιός της Παύλος γνωρίζουν πολύ καλά από τους προγόνους τους για την παραπάνω ιστορία που στοιχειώνει αιώνες τώρα το χωριό και αυτός είναι ο λόγος που Καλλιόπη και Παύλος θέλουν η ιστορία της Αργυρώς και του Αστέρη να λήξει. Γιατί φοβούνται πως θα υπάρξει πάλι απώλεια και για να μη συνεχιστεί η κατάρα.

Μάλιστα, η «καπετάνισσα» δεν θα χάσει καιρό και θα μιλήσει στον Παύλο για τους φόβους της. «Τι θα γίνει αν το κοπέλι μου και η ανιψιά σου κάνουν παιδί; Δεν θέλω εγγόνι καταραμένο και πρέπει να κάνεις κι εσύ από τη μεριά σου ό,τι μπορείς για να αποτρέψεις τα σχέδιά τους. Αυτούς τους δύο δεν θα τους στεφανώσουμε.

Πρέπει να μου το υποσχεθείς! Το ακούς;», είναι τα λόγια της και το μυαλό του πηγαίνει στον Πετρή, το μικρό αυτό αγόρι που με τη γέννησή του έχει φέρει το χαμόγελο στα χείλη όλης της οικογένειας. Δεν αντέχει φυσικά να της πει την αλήθεια γιατί ξέρει ότι θα την καταρρακώσει.

«Ετσά θα γίνει, Καλλιόπη. Όπως το είπες! Κανείς δεν θέλει να θρηνήσει άλλον νεκρό. Δεν το βαστάει πλέον ο τόπος», της απαντά κοιτώντας κάτω. Ο Παύλος από εκείνη τη συνάντησή τους και μετά το βάζει σκοπό στη ζωή του να χωρίσει το ερωτευμένο ζευγάρι της Άνω Ποριάς με κάθε κόστος, θεωρώντας πως το παιδί βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts