Σασμός Spoiler: Το τέλος μιας σχέσης! Η Κλαίρη χωρίζει τον Μανώλη!

Σασμός Spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Η εξομολόγηση του «Αμερικάνου» ανοίγει και πάλι το φάκελο, της δολοφονίας του Στεφανή και ο Μαθιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, ανησυχώντας για τις έρευνες του αστυνόμου Φραγκιαδάκη.

Ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα. Η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος. Ο Αντώνης, από την άλλη, ζει στιγμές ευτυχίας κοντά στην αγαπημένη του Μαρίνα. Η Καλλιόπη, στο μεταξύ, προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της, αλλά ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου στη Βασιλική θα δείξει ότι ο ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά.

Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή γίνεται βούκινο στο χωριό. Για άλλη μια φορά, η Βασιλική και ο Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος. Όσο για την Καλλιόπη, στέκεται δίπλα στον Μαθιό, ο οποίος βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει.

Την ίδια ώρα, ο Μανόλης βρίσκεται μπροστά σε διλήμματα και η πίεση της Κλαίρης έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς του ζητά να χωρίσουν. Ο Αντώνης εξομολογείται στον Γεράσιμο τις υποψίες του για το φονιά του Στεφανή. Εκείνος, όμως, καταδιώκεται από μια άλλη αλήθεια. Έφτασε η στιγμή που θα πάρει επιτέλους την απόφαση να τη μοιραστεί με τον άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα. Ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταύρο και η γνωριμία τους είναι γεγονός.

Η Στέλλα έκπληκτη ακούει τον Γεράσιμο να της λέει τα νέα για το γιο του Καραπάνου και βλέπει ένα διαφορετικό πρόσωπο, που τη συγκινεί. Ο Νικηφόρος θα επισκεφτεί τον Φραγκιαδάκη, ψάχνοντας μια απάντηση για το φονιά του πατέρα του, ενώ ο Μαθιός θα κάνει μια κίνηση που θα αφήσει έκπληκτους τον Νικηφόρο και τη Βασιλική. Παράλληλα, ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μια αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Μπορούν τα σχέδια του να αναζωπυρώσουν τη βεντέτα και να σκορπίσει για μια ακόμη φορά τον όλεθρο και να χαθούν ζωές;

Ο Μαθιός και η Βασιλική, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ορίζουν ημερομηνία για το γάμο τους και το χωριό μαθαίνει τα ευχάριστα νέα. Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη, αντίστοιχα, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του κτήματος, εκείνος ωστόσο προχωρεί τη διαδικασία, προκαλώντας την οργή της. Λίγο αργότερα, ο Αστέρης προσεγγίζει τον ανυποψίαστο Σταύρο και οι δυο άντρες αρχίζουν να έρχονται κοντά. Ο Μανόλης είναι ράκος, καθώς δεν μπορεί να ξεπεράσει το χωρισμό του από την Κλαίρη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts