Σασμός Spoiler: Το τέλος της σειράς για τη σεζόν είναι πραγματικά συγκλονιστικό!

Σασμός Spoiler: Πώς θα περιμένουμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να ξεκινήσει ξανά το ερχόμενο φθινόπωρο η αγαπημένη σειρά;

Αναστάτωση και ανατροπή για ακόμα μία φορά στη σειρά «Σασμός». Τι αναμένεται να δούμε στην οθόνη μας; Εξελίξεις στον Σασμό με ίντριγκα και όρεξη για εκδίκηση! Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινάει.

Με διπλά επεισόδια τη νέα σεζόν ο Σασμός

Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν. Ο «Σασμός» είναι το πρόγραμμα που κυριαρχεί στην prime time ζώνη τη φετινή σεζόν με μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και πρωτιές παρά τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.

Κάπως έτσι έχει παρθεί η απόφαση από τον ALPHA η σειρά να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Οι άνθρωποι του καναλιού βλέπουν ότι υπάρχει έδαφος ώστε το σενάριο να τραβήξει για δεύτερη χρονιά και μάλιστα σημαντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ της σειράς θα αυξηθεί σημαντικά. Ένας από τους λόγους είναι ότι ο «Σασμός» θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού με διπλά επεισόδια και θα παίζουν είτε στη ζώνη 21:00-23:00 είτε στη ζώνη 22:00-00:00.

Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς

Έτσι ο σταθμός δε θα έχει ριάλιτι και την επόμενη σεζόν. Άλλωστε αυτού του είδους τα προγράμματα φέτος δε σημειώνουν μεγάλη επιτυχία σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε είναι κοινή παραδοχή ότι φέτος είναι η χρονιά της μυθοπλασίας. Μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα διαμορφωθεί το σενάριο της σειράς τη νέα σεζόν. Εκείνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως πριν το φινάλε, θα δούμε την Αργυρώ να χωρίζει από τον Σταύρο, όμως πόσο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει στον Αστέρη; Ο Μαθιός με τη Βασιλική τελικά θα προλάβουν να παντρευτούν ή θα τους… προλάβουν τα γεγονότα με την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή; Ακόμη κάτι σίγουρο είναι ότι η Κλαίρη και ο Μανώλης θα είναι και πάλι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από πριν.

Viral Είδηση: Σασμός spoiler: Το παραλίγο μοιραίο ατύχημα που φέρνει κοντά ξανά Μανώλη-Κλαίρη!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts