Σασμός Spoiler: Τραγικές στιγμές για την Αργυρώ! Αναζητά δότη νεφρού!

Σασμός Spoiler: Οι ανατροπές συνεχίζονται και η εξέλιξη στη σειρά του ALPHA συγκλονίζει καθώς η Αργυρώ αναζητά δότη νεφρού.

Η Αργυρώ με τη Μαρίνα επιστρέφουν στην Κρήτη θέλοντας να είναι κοντά στη γιαγιά Ειρήνη αφού η υγεία της έχει χειροτερέψει και μαζί τους έρχονται ο Σταύρος και το παιδί.

Εκεί όμως η Αργυρώ θα αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, με τη ζωή της να απειλείται. Κάθε μέρα γίνεται για εκείνη πιο δύσκολη, καθώς αισθάνεται όλο και πιο αδύναμη με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να λιποθυμήσει μπροστά στη Βασιλική και τον Άγγελο, οι οποίοι την πείθουν να κάνει εξετάσεις.

Όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα, η Αργυρώ μαθαίνει ότι πάσχει από νεφροπάθεια και στους μόνους που το λέει είναι ο Άγγελος και η Βασιλική, οι οποίοι την πιέζουν να το πει στον Σταύρο και στη μητέρα της.

Η Αργυρώ αρνείται και για ακόμα μια φορά βρίσκεται σε απελπισία με αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει. Θέλοντας να μην επιβαρύνει τους δικούς της ανθρώπους, προσπαθεί να αντιμετωπίσει μόνη της την κατάσταση. Τα νέα όμως δεν είναι αισιόδοξα στη σειρά «Σασμός» και οι γιατροί λένε στην Αργυρώ ότι μπορεί να χρειαστεί μεταμόσχευση και έτσι εκείνη αναζητά δότη νεφρού, συνεχίζοντας τις θεραπείες της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts