Σασμός spoiler: Τραγικές ώρες για την Αργυρώ! Η απόφαση που παίρνει με τον Σταύρο, ανατρέπει πολλά!

Σασμός spoiler: Όπως ήδη παρακολουθούμε, η Αργυρώ διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο καθώς έρχεται αντιμέτωπη με ένα πολύ σοβαρή πρόβλημα υγείας, τη νεφρική ανεπάρκεια με την οποία διαγνώστηκε. Σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή της και ο Σταύρος, για ακόμα μία φορά θα σταθεί αρωγός σε κάθε της βήμα.

Η Αργυρώ όσο πάει και χειροτερεύει στο «Σασμό» κι έτσι αποφασίζει να μετακομίσει με τον Σταύρο και τον μικρό Πετρή. Η νεαρή Βρουλάκη έντρομη για την κατάσταση της υγείας της καταφεύγει στο πατρικό της, προκειμένου να είναι ασφαλείς ο Σταύρος και ο Πέτρος.

Η Αργυρώ παλεύει ακόμη με τη νεφρική ανεπάρκεια και προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους. Ωστόσο, επειδή η κατάσταση σοβαρεύει μέρα με τη μέρα, αποφασίζει να φύγει από τα Χανιά και να επιστρέψει με τα οικογένειά της στο σπίτι που μεγάλωσε.

Από τη στιγμή που επέστρεψε στην Κρήτη, η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο Πετρής δεν ζουν μαζί με τη Μαρίνα. Αυτό, όμως, σύντομα θα αλλάξει. Η Αργυρώ φοβάται ότι θα πεθάνει κι έτσι σκέφτεται ότι η καλύτερη λύση είναι να μείνουν όλοι μαζί στη μητέρα της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts