Σασμός spoiler: Όλα τα ζευγάρια χωρίζουν

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη τα τινάζει όλα στον αέρα! Ο έρωτας αποτελεί παρεθόν για Αστέρη και Αργυρώ αλλά και για άλλα ζευγάρια του Σασμού.

Σας το λέγαμε εδώ και καιρό πως η δολοφονία του Πέτρου Βρουλάκη από τον Αστέρη, έστω και κατά λάθος, θα προκαλέσει αντιδράσεις που ούτε που τις φανταζόμασταν, στον Σασμό του Alpha. Οι τηλεθεατές είναι προετοιμασμένοι για μία εβδομάδα επεισοδίων γεμάτη ανατροπές. Για τους πιστούς φαν της σειράς που θέλουν να είναι ενημερωμένοι πριν από όλους, σας έχουμε όλες τις πληφορορίες. Γιατί εκτός από την βεντέτα, οδηγούμαστε προς χωρισμό όλων των γνωστών μας ερωτευμένων ζευγαριών. Δεν μιλάμε για το Μαθιό και τη Βασιλική. Αυτοί μάλλον πηγαίνουν για επανασύνδεση για να μπορέσουν να αντέξουν στο «μαζί» όσα συμβούν.

Τους χωρίζει ένας θάνατος

Σήμερα Αστέρης και Αργυρώ, συναντιούνται κρυφά για να «γιορτάσουν» την πρόταση του παπά για να κάνει σασμό ανάμεσα στις οικογένειές τους. Δεν είναι μόνο που θα τους δει η Καλλιόπη αυτό που θα τους σοκάρει, ούτε η εισβολή της στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ζητώντας εξηγήσεις. Η δολοφονία του Πετρή είναι καταλυτική και δεν αφήνει περιθώρια παρά μόνο για να χωρίσουν. Δίχως μάλιστα να ανταλλάξουν μία λέξη. Ο Αστέρης μετά το συμβάν θα αναγκαστεί να κρυφτεί για ένα διάστημα σοκαρισμένος, μέχρι να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η Μαρίνα χωρίζει από τον Αντώνη

Θρήνος χωρίς τέλος για την μαμά του Πετρή, που δεν το χωρά ο νούς της αυτό που συνέβη και έχασε το γιο της. Μετά την κηδεία θα τα βάλει με τον Αντώνη, γιατί μαθαίνει πως είχε καλέσει το γιο της σε νέα ανάκριση και πως κάποιος τον είχε καταγγείλει για τον φόνο του Στεφανή. Θα του ρίξει την ευθύνη που δεν τον προστάτεψε, ενώ ήξερε κατά βάθος πως ήταν αθώος. Φυσικά ναυαγούν τα σχέδια γάμου και χωρίζουν. Εκείνος συντετριμμένος με όσα συμβαίνουν θα προσπαθήσει να την παρηγορήσει, αλλά είναι μάταιο.

Η Στέλλα δεν αντέχει άλλο και διαλύει το δεσμό

Με την νομική της ιδιότητα η Στέλλα θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Αστέρη, όταν μπει στη φυλακή. Έχει καταλάβει όμως ότι δεν τον έχει ξεπεράσει και πως τα αισθήματά της για εκείνον είναι ακόμη δυνατά. Οι συνεχείς καβγάδες με τον Άγγελο θα οδηγήσουν σε χωρισμό. Και μάλιστα τη στιγμή που εκείνος θα ανακαλύψει τελικά την ταυτότητα του πατέρα του.

Ο ματωμένος γάμος της Θοδώρας

Το…σύμπαν την εκδικείται για όσα έχει κάνει. Η ημέρα του γάμου της Θοδώρας με τον Γιώργη βάφεται με αίμα. Την ώρα του γλεντιού, θα φθάσει η είδηση πως σκοτώθηκε ο Πετρής. Εκείνη θρηνεί απαρηγόρητη, με τον γαμπρό, την οικογένειά της και τους καλεσμένους σοκαρισμένους, με την είδηση αλλά και με την δική της αντίδραση. Αν έχετε δει την ταινία Μικρά Αγγλία, θα σας θυμίσει πολύ τη σκηνή λίγο πριν το τέλος. Ο Γιώργης έχει καταλάβει πως η γυναίκα του τα έχει προκαλέσει όλα, πως μόνο τον Πέτρο αγαπούσε και θα την χωρίσει. Ένα απρόβλεπτο γεγονός θα τον κάνει να αναθεωρήσει, αλλά θα θέσει συγκεκριμένους όρους για να την έχει στο πλευρό του. Η Θοδώρα από διάβολος γίνεται άγγελος. Και όπως είπε και η Δανάη Παππά που την υποδύεται μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Θοδώρα, όσο περνάει ο καιρός, έχει μεγάλη αλλαγή. Τιμωρείται, συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και προσπαθεί να το αλλάξει αλλά…».

Στις σημερινές εξελίξεις, για μία ακόμη φορά η Καλλιόπη, θα βρεθεί στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή. Θα δει ξαφνικά μπροστά της τον Αστέρη να φιλά την Αργυρώ (εκείνοι δεν θα την δουν ωστόσο) και η πρόταση που της κάνει ο παπάς για σασμό, ναυαγεί στη στιγμή. Ο Αντώνης άλλωστε τον είχε προειδοποιήσει πως είναι πολύ νωρίς. Φυσικά δεν του λέει τα στοιχεία που εκείνος γνωρίζει. Αυτά φοβάται ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό, να τα ομολογήσει.

HOT: Σασμός: Μαυροφορεμένες Μαρίνα – Αργυρώ – Σεμίνα! Το λευκό φέρετρο του Πετρή και η λύρα

Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts