Σερβιτόρα στη Μύκονο η Ζένια Μπονάτσου

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου έχει αποδείξει, αν και μικρή σε ηλικία, ότι είναι πολύ δυνατή και θέλει να τα καταφέρει μόνη της σε ότι κι αν κάνει. Έτσι, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο όπου εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα από τα πιο γνωστό bar – restaurants, το οποίο μάλιστα έχουν συγγενείς της.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για τη νέα της εργασία στο χώρο της εστίασης: «Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω».

Η Ζένια Μπονάτσου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να “κρεμάσω” την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts