Σε αυτούς τους σταθμούς πέφτει «μαύρο»

Αβέβαιο όμως είναι τι θα γίνει με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV αφού μπορεί ο Όμιλος ΑΝΤ1 στον οποίο ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός να μην κατέθεσε φάκελο και για το συγκεκριμένο κανάλι παρά μόνο για τον ΑΝΤ1, αλλά από τον προηγούμενο διαγωνισμό που είχε κηρυχθεί παράνομος ο ΑΝΤ1 φαίνεται να είχε… προνοήσει καταθέτοντας πρόταση ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV να συμπεριληφθεί στο διαγωνισμό για άδειες θεματικού περιεχομένου ως «ψυχαγωγικό κανάλι».

Έτσι λοιπόν ο Όμιλος ΑΝΤ1 θεωρεί ότι θα κρατήσει ακόμα «ζωντανό» τον τηλεοπτικό σταθμό μέχρι να γίνει διαγωνισμός για θεματικές άδειες, ενώ είναι σαφές ότι αν χρειαστεί θα προσπαθήσει να αποφύγει το «μαύρο» ακολουθώντας το δρόμο της Δικαιοσύνης. Βέβαια θεωρείται σίγουρο ότι αν απέναντί του δεν βρεθεί το ΕΣΡ θα βρεθούν οι άλλοι πέντε από τους διεκδικητές των καινούργιων τηλεοπτικών αδειών θέτοντας θέμα «αθέμιτου ανταγωνισμού»…!Έτσι λοιπόν ενώ θεωρείται σίγουρο ότι θα πέσει «μαύρο» σε MEGA και ΑΡΤ, εντούτοις σε ό,τι αφορά το μέλλον του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και κόντρες με την Αρχή αλλά και τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς…! Για να δούμε λοιπόν…

 

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Το συγκινητικό του μήνυμα για το θέμα του MEGA και τις δυσκολίες στην οικογένεια του!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts