Σε καιρό πανδημίας, προτεραιότητά μας η σωστή ενημέρωση και η ασφάλεια των υπηρεσιών μας

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής INSTITUTE OF LIFE στο πλαίσιο της λειτουργίας της κατά την περίοδο της πανδημίας, δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υγεία των ζευγαριών που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Ενημερώνει όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν να προβούν σε διαδικασία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην INSTITUTE OF LIFE ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας όπως:  

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας & αντισηπτικών Υγρών 
  • Θερμομέτρηση στην είσοδο της Κλινικής
  • Τήρηση αποστάσεων ασφαλείας
  • Έλεγχος ροής ασθενών & επισκεπτών
  • Τακτική απολύμανση των χώρων 

Παράλληλα, πραγματοποιούνται προληπτικοί επαναλαμβανόμενοι μοριακοί έλεγχοι (PCR COVID-19)  σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Επιπρόσθετα, όλοι οι χώροι της Μονάδας είναι εξοπλισμένοι με νέας τεχνολογίας καθαριστές αέρα (με φίλτρα True Hepa και Ενεργού Άνθρακα) για απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα.

Και τέλος, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, συνεχίζει να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τον υποχρεωτικό Μοριακό έλεγχο (PCR COVID-19) σε όλες τις γυναίκες που υποβάλλονται σε θεραπεία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

INSTITUTE OF LIFE

#CARE4LIFE

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts