Σε πλειστηριασμό οι βέρες του Τόλη Βοσκόπουλου – Τι συνέβη

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την Άντζελα Γκερέκου το 1995 και ένα χρόνο αργότερα, το 1996, οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κέρκυρα. Το 2001 ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, η μονάκριβή τους κόρη, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία πλέον θρηνεί καθημερινά για την απώλεια του πατέρα της.

Ο καλλιτέχνης, ωστόσο, στο παρελθόν είχε πραγματοποιήσει έναν ακόμη γάμο με την Στέλλα Στρατηγού και την Παρασκευή 10/2, μέσα από τον αέρα του Super Κατερίνα, έγινε γνωστό πως βγαίνουν σε πλειστηριασμό οι βέρες τους.

Σε πλειστηριασμό οι βέρες του γάμου του Τόλη Βοσκόπουλου με την Στέλλα Στρατηγού

Συγγενής της δεύτερης, ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ο οποίος είναι συλλέκτης και δημοπράτης του Cash or Trash, που έχει στην κατοχή του τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια, προχωρά σε αυτή την πράξη μιας και η εκτίμησή του είναι ότι η αξία τους είναι πάνω από 7000 ευρώ. Πρόκειται για δύο χρυσές βέρες που έχουν επάνω τους τα αρχικά του ζευγαριού με διαμάντια.

«Εδώ δεν είναι δύο απλές βέρες, είναι από τον γάμο του Τόλη με τη Στέλλα Στρατηγού το 1961, βρέθηκαν στα χέρια μου από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, ο Τόλης ήταν 20-21 ετών. Είναι δύο ενδιαφέροντα δαχτυλίδια, χρυσά στα 24 καράτια χειροποίητες. Έχουμε την εντολή να υποστηρίξουμε την πώληση. Δεν ξέρω τον σκοπό της οικογένειας. Η τιμή εκκίνησης είναι 2500 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον αέρα του ALPHA.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts